Oxarnas Gästbok

Logga in för att publicera ett inlägg

5466 inlägg.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 6 oktober, 2023 kl. 22:08
Ingvar: Ja om nu skotten säger allt!? Såg du matchen? Krävande? ja absolut! Nu tycker jag som jag gör och hoppas att det är okej? Nu är matchen historia och jag blickar fram mot Söndagens drabbning mot Borlänge grattis till segern mot Dalen.

Boa: Du har inte svarat Göran än på hans frågor!
Slå på/av denna metaruta.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 6 oktober, 2023 kl. 22:04
Grattis Bois, Obesegrade hittills och 2 i topp i poängligan
Mikael Andersson Mikael Andersson skrev den 6 oktober, 2023 kl. 21:22
Ruggigt bra att slå Dalen ikväll. Tobbes målvaktspel var grymt bra ikväll. Sen såg man ju hur bra isen tillskillnad mot Feskekörka. Som Dalen lirade ikväll så kommer dom ta mycket poäng.
Mitt lag: Mariestads Bois
Mikael Andersson Mikael Andersson skrev den 6 oktober, 2023 kl. 21:01
Vilken insats av Tobbe i målet. Dalen är bra mycket bättre ikväll än vad dom var i träningsmatchen.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 6 oktober, 2023 kl. 20:57
Se där, 3 mål på 12 skott i andra. Det fixar sig nog.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 6 oktober, 2023 kl. 19:51
vad är detta, 2 skott mot mål i första
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 6 oktober, 2023 kl. 17:24
Peter. Jag tycker att du är lite för krävande mot ditt SIK. Att vinna skotten med 13-7 i första och 11-7 i andra tyder enligt mig på ett visst övertag, att sedan när det står 0-0 i tredje och är drygt 6 minuter kvar verkligen skärpa till sig och göra 4 mål på 3 minuter är mycket ovanligt i seriesammanhang, skottstatistiken i tredje var hela 17-3 vilket tyder på att laget verkligen tog matchen på allvar. Det finns ingen minut-rapportering av skotten men jag skall vara generös och säga att hela 8 skott av de 17 vilket gjordes på dessa 3 magiska minuter, vilket blir mål på vartannat skott. Därför kallar jag segern för övertygande.
Mikael Andersson Mikael Andersson skrev den 6 oktober, 2023 kl. 12:22
Lite småspännande att se ikväll om Bois kommer vinna lika lätt som senast. Dalen borde ju vara bättre nu än man var i träningsmatchen. Kommer Tellström hålla sin målform? .
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 5 oktober, 2023 kl. 17:09
I morgon är det dags för Bois att pröva sina krafter på bortamatch mot Dalen. Blev ju hemmaseger med 7-1 mot dem i träningsmatchen så jag förväntar mig seger även i morgon. Några strutar av Oscar skulle inte skada för att öka på sin ledning i målligan.
Göran Strid Göran Strid skrev den 5 oktober, 2023 kl. 12:41
Boa, nej isen var för ovanlighetens skull inte bra på Billingehov. Det missgynnande bägge lagen och deras spel. Varför kallar du Skövde för icing klubb? De slår inte icing mer än någon annat lag. Varför kallar du mig "stridis"? På vilka grunder påstår du att jag gör påhopp, när jag beskriver verkligheten?
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 5 oktober, 2023 kl. 08:26
Övertgande seger?! Nä det var det verkligen inte det började hyfsat i första perioden men därefter en direkt dålig insats med massvis med fel. Surahammar gjorde det bra och med lite flyt så vet man inte hur det hade kunnat slutat. Surahammar hade ett skott i stolpen som dom trodde var i mål och i anfallet efter gör Sik 1-0 och ytterligare 3 inom typ 3 minuter det var behållningen tycker jag det finns som sagt saker att träna på med början idag!
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 4 oktober, 2023 kl. 21:19
Målen kom men väldigt sent i matchen. 4-0 till SIK får väl ändock kallas för en övertygande seger
Mikael Andersson Mikael Andersson skrev den 4 oktober, 2023 kl. 20:05
Lillebror Skövde icing klubb. Dominerar mot Surahammar nu när det är så bra is.. pucken går som på räls
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 4 oktober, 2023 kl. 18:29
[OK Peter, men en seger är ett måste. Storleken på segern kan diskuteras, men både jag och andra Skövdebor vill gärna att den i alla fall skall vara övertygande.
Peter Johansson Peter Johansson skrev den 4 oktober, 2023 kl. 16:13
Ja du Ingvar storseger eller ej jag är nöjd om laget vinner och att alla gör det dom ska. Varför skulle det vara ett misslyckande om det inte blir en storseger? Surahammar lär vara extra taggade efter den stora förlusten hemma mot Lindlöven så jag är nöjd med en vinst stor eller liten 😉
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 4 oktober, 2023 kl. 12:43
i kväll måste SIK visa Skövdeborna vad de går för. Allt annat än en storseger är ett misslyckande.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 1 oktober, 2023 kl. 19:42
kan just undra hur många extra Mariestadsbor som kommer för att kolla den 21-åriga supermålgöraren Oscar vid nästa hemmamatch.
Niklas Hjalmarsson Niklas Hjalmarsson skrev den 1 oktober, 2023 kl. 18:59
Tranås, Mariestad, skövde & Dalen är ju självklara sedan är nog lite öppet om den sista platsen mellan Borlänge, Lindlöven och Surahammar.
Utan chans är Mjölby, Forshaga & Falun.
Tomas Persson Tomas Persson skrev den 1 oktober, 2023 kl. 18:42
Gött att lillebror icingklubb berör dig så mycket att du kollar matchen.Du är nog en smygSIKARE Mikael Andersson.
Marcus Davidsson Marcus Davidsson skrev den 1 oktober, 2023 kl. 18:21
Redan efter 1 omgång är det klart vilka lag som går till Allettan.
Mikael Andersson Mikael Andersson skrev den 1 oktober, 2023 kl. 17:28
Kollat på två perioder på matchen mellan Mjölby och lillebror Skövde icing klubb. Ser ut som att Mjölby kommer bli seriens stryklag i vinter.
Krister Holm Krister Holm skrev den 1 oktober, 2023 kl. 12:49
En bekväm seger igår, där förstakedjan visar vilken tillgång de kommer att bli, speciellt Oscar Tellström då som gjorde magiska fem mål. När gjorde en Boisare fem mål i en och samma match senast, någon som kommer ihåg? Wistén har ju några riktigt fina framspelningar med, framför allt 4-1-assisten var ju riktigt snygg!
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 30 september, 2023 kl. 20:23

Vinst 5-2, samtliga mål av Oscar. Måste vara ett rekord.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 30 september, 2023 kl. 19:50
Vilken start av Oscar, nu 4 mål efter andrs perioden, han blir svårpasserad i poängligan
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 30 september, 2023 kl. 18:28
3-0 -efter 13 minuter I första, alla mål av Oscar.
Ingvar Persson Ingvar Persson skrev den 30 september, 2023 kl. 15:28