Oxarnas Gästbok

Logga in för att publicera ett inlägg

Krister Holm Krister Holm skrev den 2 mars, 2022 kl. 20:33
Periodrapport andra perioden:
Den andra perioden inleder Bois riktigt bra och får bra tryck på Nybro. Det kom också att ge utdelning. Simon Ericsson hittar Tobias Aronsson som klivit ner förbi sin bevakning på blå. Aronssons direktskott täcks dock, men Aronsson kan ta hand om den lösa pucken och från några meters håll dra upp pucken i Eltonius klubbhandskryss. Bois fortsätter med bra energi, men efter 6-7 minuter så äter sig Nybro in i matchen och resten av perioden är jämn. Det är nästan lite för högt tempo i matchen och spelet blir rätt hafsigt. Nybro har mitt i perioden puck som kan ha varit inne, men domaren är säker på sin sak att den legat under Isac. Men kvitteringen skulle ändå komma med 14 minuter spelade av den andra perioden. Erik Lindström laddar från blå och Hannes Johansson strå framför mål och styr in pucken förbi en chanslös Isac Ohlsson. Slutet av perioden blir mest ett ställningskrig och det är oavgjort inför sista perioden.