Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Supporterträffen: Skövde

Inte en riktigt lika långa krönika från Skövdehåll som från Arboga, men lika läsvärt ändå och man får väl se det med glimten i ögat för man vet ju att "Perka" skämtar på flertalet ställen! Jag menar alla vet ju vilka som är bäst i Skaraborg, men låt honom hållas, han lugnar sig efter första derbyt! ;)

Här kommer alltså Per-Erik Odhs svar på några av de frågorna vi ställde! "Perka" är som sagt Skövdesupporter och sitter även i styrelsen i Skövders supporterklubb, Rebellerna!

Vad tror du om eran säsong?

Det är lätt att dras med i den hause som brukar bli kring säsongstart men denna gång tänker jag försöka att inte dras med där och tro någonting om allettan och utgången av den utan jag fegar och nöjer mig med att tro om grundserien och där tror jag att SIK kommer nypa andraplatsen.

Vad tror du om BoIS säsong?

Bois har gjort några intressanta värvningar och i mål har ni en riktig klippa i Åkerström men backlinjen ser tunn ut. Men jag tror att ni kommer ta er till allettan och om det blir som trea eller fyra spelar ingen större roll.

Vem ska vi hålla koll på i Skövde IK?

Vem ska man inte hålla koll på är den första tanken som slår mig:)

Känner du till någon i Mariestad?

Jag känner till många i Mariestad, både spelare och supportrar och räknar de personerna som mer eller mindre vänner faktiskt.

Vad vet du om Mariestad BoIS?

Mariestad är alltid mer eller mindre bra. Faktiskt så bra att de prenumererar på titeln näst bäst i Skaraborg:)

Vi tackar Skövde och Per-Erik och hoppas på en välspelad säsong med lite mindre icing än vanligt och du "Perka", kör vi samma upplägg vid derbymatcherna som vanligt så kan du ju nämna det i gästboken! ;)

Publicerad av Henrik Andersson