Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Jobba, tjôta och ät!

Lördagen den 27/4 klockan 9.00 fortlöper vårarbetet nere i Alhagen, en del arbete är gjort, men det finns mycket kvar och skulle du vilja hjälpa till vore det guld värt! Det finns många sysslor som ska göras, så att hitta något som passar just dig ska nog inte vara några problem! Du kan också om du vill och har tillgång till, ta med verktyg som du tror kan vara användbara, såsom skottkärra, kratta, skyffel, spade med mera med mera! Har du tillgång till bil med drag och kanske till och med en kärra vore det kanon då det blir en vända till tippen också!

Vi kommer också i samarbete med Ica Kvantum Oxen Mariestad och Varsego att bjuda på nygrillade hamburgare och fika till alla som är med och hjälper till!

Som det verkar nu så kommer också några ur BoIS A-lag att komma ner och hjälpa till med arbetet samt tjöta med supportrar, återkommer med mer detaljerad information!

Så ta med dig ett bra humör och och tänk på!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något....

...För tillsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Krister Holm