Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Snart premiär!

Nu är det snart dags för premiär för en runda på Alhagens banor! Slå ett par hål på våra nyrenoverade banor! Mycket är tänkt ska hända och ske, bland annat är nu blästring av alla hinder klart efter att de bara målats, målats och målats i alla år! Hindren är så gott som färdigmålade, några i nya färger, några har vi naturligtvis sparat de "klassiska" färgerna på, så som Katarinahissen!

alt text

Tanken är att nästintill alla banor ska få nya sarger, samt att flertalet kommer att få helt nya mattor som förhoppningsvis ska kunna göra att du sänker din banpoäng med minst ett slag! Några utav de företag som hjälper till med just denna del utav jobbet är Bogges gräv (blästring) och Haggårdens Entreprenad (lokaler och dräneringsmaterial)! Fler sponsorer ramlar in och de kommer också få sin uppmärksamhet på många sätt och vi är ytterst tacksamma att de vill samarbeta med oss! !

alt text

Blå är den nya färgen som pryder några utav de annars röda, gula och gröna hindren!

alt text

På återhörande och stora förhoppningar om en varm vecka så vi kan komma igång med utearbetet i parken inom kort!

Publicerad av Henrik Andersson