Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Förmåner som medlem!

Medlemspriset för en säsong är som vanligt 100 svenska riksdaler! Genom att betala det så stöttar du inte bara Oxarna och BoIS, utan du får också en rad förmåner som gynnar dig! Till att börja med så får du två fribiljetter som gäller under säsongen 12/13, redan här har du alltså tjänat in de 100 kronorna du la på medlemskapet!

Vi kommer också, precis som förra året ha "Oxarnas match" där alla som blir eller redan är medlemmar går in för 50% rabatt. Denna matchen kommer att äga rum den 16/9 mot Mjölby!

När du väl är inne i Katrinhallen så är det ju självklart att du ska handla också! Visa ditt medlemskort och du har 10 % på alla artiklar i supportershopen (förutom dricka och godis)!

Det kommer också vara riktigt bra rabatter på supporterresor, där du som medlem reser billigare än icke medlemmar!

Du har helt enkelt inte råd att inte teckna medlemskap i Oxarna, så gör det så fort som möjligt och börja utnyttja dina förmåner!

Medlemskap tecknas enklast genom inbetalning på Oxarnas bankgiro 436-3057.Ange att det är fråga om medlemsavgift samt namn och kontaktuppgifter som adress och/eller telefonnummer. Vill du ha medlemskortet hemskickat måste vi ha postadressen annars kan det hämtas i shopen vid match. Ange gärna e-mailadress (om du har och använder e-mail).

Tack på förhand med förväntan på medlemsrekord denna säsongen!

"Tillsammans är vi bäst i Skaraborg"

Oxarna i samarbete med Mariestad BoIS Hockey!

Publicerad av Henrik Andersson