Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Intervju med bloggare på afterice.se

Vem är du och varför just Vita Hästen?

-Jag är Andreas Höglund. Bloggar på min personliga blogg och är webbredaktör på Vita Hästens hemsida. Jag är från Norrköping och bor även här, så valet av hockeylag var inte svårt.

Två spelare att hålla extra koll på i Hästen i år och varför?

-Jag skulle vilja lyfta fram Thomas Wallgren och Jimmy Andersson. Wallgren är en riktigt slitvarg som ger allt i varje byte och det gillar jag att se. Jimmy Andersson blir lite som ett nyförvärv, efter att ha fått förra säsongen förstörd på grund av skador.

Vad är det för blogg du driver, vad har du för inriktning?

-AfterIce.se är en blogg som inriktar sig först och främst på Vita Hästen, men jag tycker även om att skriva om andra lag och och serier!

Vad har du för mål med bloggen?

-Självklart vill man ju vara så stor som möjligt. Men för att bli det måste man leverera. Mitt mål är att alltid kunna ge snabb info om det senaste som händer i Vita Hästen.

På din blogg afterice.se rankar du Hästen som tvåa i tabellen än så länge! Är det för att sänka förväntningarna på ditt eget lag eller anser du verkligen att Vimmerby är bättre?

-Det är absolut inte för att sänka förväntningarna på Vita Hästen, så är det inte. Som trupperna ser ut just nu, så tycker jag att Vimmerby ser något bättre ut. Jag hade i baktanken att Vita Hästen inte har värvat färdigt och när vi gjort det så lär vi stå med ett starkare lag än förra säsongen.

Vad vet du om Mariestad som stad?

-Jag vet inget alls, om jag ska vara helt ärlig. Aldrig varit där, men vem vet, det kanske blir en resa dit den kommande säsongen.

Vad vet du om Hockeylaget Mariestad BoIS Hockey?

-jag vet att man har tappat ett par viktiga spelare till den kommande säsongen. Pär Åkerström, för att nämna en. Tunga förluster och man kommer få kämpa för att nå Allettan.

Vilka blir topp fem tror du?

-Mariestad, Skövde, Vimmerby, Vita Hästen och Västervik. I vilken ordning återstår att se.

Vi tackar Andreas Höglund som också han är Hästensupporter, populärt att blogga i Norrköping tydligen! Besök också hans sajt på afterice.se

Publicerad av Henrik Andersson