Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

GRATIS RESA!!

I fördmiddags fick jag ett samtal utav Patrik Karlsson, tränare i Töreboda HF! Han bad om våran hjälp. Ett Töreboda som efter Onsdag nästa vecka kan vara klara för spel i division 2 nästa säsong behöver all stöttning dom kan få! Som ni säkert vet så har Mariestad BoIS ett samarbete med Töreboda i mindre skala, men detta är ju en chans att utveckla det ännu mer och vem vill stå i vägen för förbättring? Inte vi! Patrik sa att han fixar bussen och efter bra överenskommelser så löste vi entrén också med hjälp utav Oxarna! Så på Onsdag är det alltså HELT GRATIS att åka med till Töreboda och hjälpa före detta BoIsarna upp till tvåan! Inte att förglömma Alexander Collberg som också är utlånad dit! Ett Töreboda i division 2 försämrar förmodligen inte ett Mariestad i ettan!

18.00 går bussen ifrån ishallen och alla som åker med den samma får också gratis inträde, så först till kvarn!

Anmäl er till mig, Henrik Andersson på 0708-210306!

Glöm inte att vi också gör detta för att förbättra Mariestad BoIS Hockey, klubben vi älskar!

Anmälda: Henke Petta Tommie Markus Martin Jennie Stig Eriksson Göran Magnus Peter x2 Dan x3 Jonas lövgren x3 Tord Granath x2 Ulf Kenneth Bergenholtx2 Stig x2 Eklund x2 Agneta och Benny x3 Joakim H Ville H Ronnie Tomas W Peter A Ronnie Larsson x4 Andreas Borg Jennifer Andersson KG

Publicerad av Henrik Andersson