Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Intressanta för Bois?

Bois jagar just nu en center. Men vad finns det på marknaden? Jag har scannat av marknaden och rankat hur troligt det är att de skulle vara intresserade av Bois.

INTRESSERAD

Leksand: Wilde Bröms

Wilde har säkert Appelgren stenkoll på och Wilde känner Appel. Ettan borde vara en lagom nivå för talangen och varför inte Bois?


Mora: Niklas Sandberg-Ornmarker

Gjort ok med poäng i superelit och från en Dalaklubb som gör att Appelgren borde ha koll. Lånades ut till Malung och gjorde det bra där, så Bois känns som ett bra steg.


Södertälje: Filip Karlsson-Tägtström

Vann superelit fortsättnings poängliga och kommer från Appelgrens senaste klubb Södertälje. Det bådar för att båda har stenkoll på varandra.

LITE INTRESSERAD

Tingsryd: Simon Norberg

Simon har gjort en del allsvenska säsonger men inte fått någon framträdande roll. Kanske dags att söka sig neråt för att få mer istid?


Vita Hästen: Erik Borg

En ettanspelare som inte lyckas i Hästen, har man hört den förut?! Borg är en riktigt bra spelare som skulle tillföra mycket, och ett steg ner i ettan skulle vara bra för karriären. Kommer säkert lyssna om Bois ringer, men lär dock finnas fler ettantopplag som är intresserade.


Vita Hästen: Emil Eriksson

Emil Eriksson kommer antagligen inte få något allsvenskt kontrakt och är antagligen intresserad av att söka sig ner i ettan. Bois är säkert ett bra alternativ, det finns ju fd Hästenspelare som kan tala för varan.


Almtuna: Oscar Milton

Oskar var riktigt bra i kvalserien där Almtuna ramlade ur, men fick ändå inte förlängt. Vore en bra värvning av Bois och ett bra steg för Oscar.


Hudiksvall: Simon Lövgren

Simon har haft en dalande formkurva i Hudiksvall och det kanske är dags att söka sig ett nytt lag i ettan? Bois med Appelgren borde vara lite intressant i alla fall.


Linköping: Filip Fornaa-Svensson

Bra med poäng i ettan men inte så mycket att han lär få allsvenska anbud. Bois känns som ett lagom steg.

KANSKE LYSSNA I ALLA FALL

Tingsryd: Joachim Nermark

Kommer säkert försöka få något i allsvenskan, men finns det klubbar som är intresserade så borde de hört av sig. Blir det ettan så kanske Bois kan vara värda att lyssna på i alla fall.


Kristianstad: Robin Sterner

Robin har massor med meriter trots sin hyfsade ungdom. Skulle vara en riktigt bra värvning. Det som talar för Bois är att han verkar längta he, till Värmland och Bois ligger inom pendlingsavstånd. Men lär vara många pengatäta söderlag som rycker i honom, och väljer han tryggheten kanske det blir Värmland.


Wings: Viktor Ekarv

Viktor har gjort en hel del allsvenska matcher men har haft svårt att få någon framträdande roll. Valde att frivilligt gå ner i tvåan och siktar säkert på ett ettanlag för säsongen som kommer.


Västerås: Johan Skinnars

Har faktiskt några matcher i Boiströjan och kanske inte riktigt får den rollen i allsvenskan som han skulle behöva. Men antagligen för dyr.

LÅNGSKOTT

AIK: Isak Dahlin

Norra superelits assistkung lär säkert få några allsvenska anbud och annars ha att välja på penningstinna lag i söder, men Appelgren kanske kan locka?

DRÖM

Västervik: Emil Alba

Lillebror Alba gjorde en jättebra allsvensk säsong och borde hitta ett allsvenskt kontrakt. Hade brorsan varit kvar och spelat hade det fortfarande varit ett långskott, men större chans i alla fall.


Pantern: Dennis Svensson

Dennis har gjort det så bra i allsvenskan att han också fått chansen i SHL. Men var inte länge sedan han spelade i ettan och står utan kontrakt fortfarande. Mycket talar dock för allsvenskan eller utlandet.


AIK:Emil Lindblom

Vann hela superelits poängliga och skulle tas emot med öppna armar av alla ettanlag. Men nog måste något allsvenskt lag hugga?!

Publicerad av Krister Holm