Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

PANTAMERA

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Dealen med Pantamera är att 40 procent av alla burkar ska vara pantburkar. Resterande 60 procent kan vara ”tyska” burkar UTAN pant. Detta innebär att ALLA burkar som ni slänger i metallåtervinningen kan Oxarna få betalt för. Vi samlar in burkarna från er, sorterar upp dessa i 40/60 och skickar in dessa i stora säckar som vi får bra betalt för. Självklart vill vi gärna ha plastflaskor också, men då måste det vara svenska med pantmärket

Vi vill gärna ha era burkar, så TISDAG den 25 JUNI, kopplar vi på en kärra, åker hem till er och hämtar er pant. Vi börjar framåt kvällen, så det räcker gott att ni ställer fram era säckar efter jobbet. Ställ bara ut panten väl synligt i så fixar vi resten.

Anmäl er till oss via ett SMS till Göran Erlandsson på 073 782 14 75. I detta skall det stå en adress vi ska åka till och gärna vem det är ifrån.

Denna insamling pågår hela säsongen, och vi kommer ha fler insamlingar i ett senare tillfälle.

Alla pengar som kommer in till föreningen via Pantamera gör att Oxarna kan stödja Mariestad Bois än mer, För TILLSAMMANS ÄR VI BÄST I SKARABORG.

Publicerad av Gustaf Bobeck