Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Bussresa till derbypremiären

Destinationen är förorten Skövde som än en gång ska kuvas i en mycket viktig match. I en premiär i en jämn serie är det alltid viktigt med en seger och särskilt viktig är den naturligtvis när det är derby mot ärkerivalen. 6-1 skrevs segersiffrorna till förra gången, hur slutar det denna gång? Bussresan avgår från Katrinhallen onsdagen den 4/1 kl 18.00. Pris för resan: 30 kr för medlemmar i Oxarna, 50 kr för övriga. Minimiantal för att resan ska bli av: 30 st Blir resan inte av meddelas det här på hemsidan. Bindande anmälan till Krister Holm tel 073-5056131 eller mail med namn och tel nr till hkrister@msn.com.

ANMÄLDA Tolshagen 2 st Torbjörn Andersson 2 st Johan Lövgren Susanna Johansson Jennie Modigh Gunnar Holm Henrik Andersson Dan Jonsson 2 st (Göteborgsv) Jimmy Olofsson 2 st Erik Karlsson 4 st Göran Gustavsson 2 st Filip Karlsson 3 st

Totalt 22 st

Publicerad av Krister Holm