Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Två spelare förlänger!

I Periodpausen klev Mariestad BoIS Hockeys ordförande Johan Abrahamsson ut på isen, inte för att visa på kvaliteér på skridskor utan för att släppa två namn som signat redan nu för nästa säsong! Supportrarna kunde inte hoppats på mycket bättre än det de fick i "julklapp" av BoIS! Spelaren som ifjol snittade 1,3 poäng per match i Enköping har i år snittat 1,6 poäng per match! Ni vet namnet! Precis, Eddie Davidsson! KLAR FÖR SÄSONGEN 12/13!

Hade han gjort alla dessa poängen utan vapendragaren som ifjol lyckades snitta 1 pinne per match, men gjorde dock bara 21 matcher och året innan snittade han 1,3! I år har han hittills lyckats med näst intill 1,3 igen! You know who! Rätt igen! Jonas Pontusson KLAR FÖR SÄSONGEN 12/13

Jonas som aldrig tidigare signat såhär tidigt är tycker det känns skönt att ha det klart såpass tidigt ändå! Pontusson säger också på "pressen" efter: -Vi trivs väldigt bra i laget, det är ett bra gäng och en bra klubb. Vi får mycket förtroende och det är dessutom nära hem så det var ett enkelt val, förklarar de den tidiga underskriften.

Får hoppas det kan ge ännu mer boost för både klubben, laget och spelarna individuellt! Nu vet dom ju vad dom gör de närmsta 2 (ca) åren!

TIllsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Henrik Andersson