Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Guldfemman igång!

Nu är det dags! Årets upplaga av Guldfemman är så gott som färdig, det enda som saknas är bilder på spelarna. Det kommer dock inom kort. Priser till ett totalt värde av över 8000 kronor i år. Detta för att återupprepa förra årets succé.

In och köp en guldfemma redan idag och du är med i utlottningen utav ett tredagarspass till cupen som är i helgen och äger rum i Katrinhallen. Dragning sker nu på Onsdag klockan 21.30! Blir det en bra start så kommer vi dessutom slänga in fler priser som vi lottar ut bland de första som tecknar sig.

Förra årets slog vi rekord i antal sålda guldfemmor i Guldfemmans historia, det ska vi slå även i år. Visa att det är BoIS som har dom mest hängivna, de mest intresserade och de mest stöttande supportrarna.

Glöm inte att även om du tecknar och gör ditt lag idag så har du fria byten fram till första matchen. Din trupp låses alltså inte förens fjärde seriematchen borta mot Surahammar då tävlingen börjar. Du har alltså bara allt att vinna genom att teckna dig redan idag!

Klicka här för att köpa din guldfemma direkt.

Publicerad av Henrik Andersson