Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Nyheter i Shopen!

Då vi de senaste matcherna har "megareat" för att förnya sortimentet och utveckla shopen till nästa säsong så har det tagit rejält på lagret och helt tomt innan jul kan vi ju inte ha det! Därför har det nu kommit två nya halsdukar och en ny mössa! Fruktansvärt billigt, man kan inte begära mer och jag kan säga redan nu att jag ska önska mig mjuka paket i julklapp! alt text

Mössan kostar enbart 100 kronor och halsduken också den 100 kronor! Varför inte passa på att köpa en av varje? 170 kronor i paketpris!

alt text

Den breda halsduken kostar 95 kronor och går naturligtvis kombinera med en av de övriga två produkterna till ett pris av 165 kronor!

Den övre halsduken är längre och smalare än vanligt för att du snyggt ska kunna vika den dubbelt, dra genom sig själv och ha runt halsen, passar perfekt både i klacken och till pappas vinterrock! Den undre halsduken är av "vanlig" storlek och passar perfekt var som helst, varför inte på väggen? Fjolårets halsdukar och mössor kommer att fortsätta att reas till bra priser och eventuellt kommer det också att dyka upp fler produkter!

Shopen är öppen på matchdagar och bor ni långt ifrån Mariestad och inte har tillgång till att besöka oss så kontaktar ni oss via BoIS kansli eller på 0708-210 306 så ska vi naturligtvis ordna det!

Heja BoIS!

Publicerad av Henrik Andersson