Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

DERBYDAGS!!!!

Efter att beslutat att inte skicka någon resa till Skövde så kom en sponsor idag 1 timme innan matchen och tyckte att vi skulle skicka en buss ändå, det är ju trots allt derby! Han sa att dom vill vara med och sponsra resan och vad har vi då för val? Oxarna tillsammans med Haggårdens Entreprenad i Mariestad skickar iväg en buss där platserna är gratis, så först till kvarn!

Avresa från ishallen Onsdagen den 2 November klockan 18.00 sen kommer bussen också att stanna på bussfickan i Karleby utmed Skövdevägen, men vi vill då att ni säger det till oss innan så vi vet vilka vi ska ta med från ishallen!

Glöm inte att resan är GRATIS!

Häng med du också och visa vilka som är Skaraborgs Stolthet!

Anmälda: Tomas Eriksson Tommy Wiktorin Rebecca Söderberg Roger Höglund Jörgen Ahl Viktor Johansson 4 Jennie Modig Patrik Blomgren 3 Martin Olsson Markus Gustavsson Ola Tolshagen 2 Henrik Andersson Lars Persson 2 Tomas Wikstrand Arne Olsson Elin Karlsson 2 Andreas Edvinsson 2 Michaela Roth Patrik Forsell 2 Maria André Ronnie Larsson Gunnar Holm Torbjörn Andersson Johan Löwgren Göran Erlandsson Magnus Persson Peter Rutgersson Tord Robert 2 Sebastian 4 Jimmy 2

45 stycken!

För att anmäla er ring Henrik Andersson på tel 070-8210306.

Publicerad av Henrik Andersson