Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Första krafttaget: GULDFEMMAN!

Vi spelar Guldfemman 2014-15! Säsongen 2014-15 kommer vi att vara med i något som heter Guldfemman. Du väljer ut dina fem favoritspelare i seniorlaget och följer deras prestationer under säsongen. Tävlingen ger pengar till föreningen, men hjälper också till att bygga intresse och engagemang runt laget.

Spelarna i A-laget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida och hos Guldfemman. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en upplevelseresa, värd 3 000 kr. Årskort, presentkort på ICA Oxen, presentkort i shopen är bland annat det man kan vinna.

Detta är ett steg i den kraftsamling vi gör för att få BoIS på rätt köl när det gäller ekonomin. Vi har höga målsättningar när det gäller försäljning och hoppas att just DU väljer att vara med och tävlar.

Gå in och köp ditt lag redan idag genom att klicka här.

Statistiken från swehockey är den statistiken som kommer att gälla i poängfördelningen. Du får alltså mer poäng om en spelarem i ditt lag gör mål eller assist eller om en målvakt håller nollan till exempel och får färre poäng en spelare i ditt lag får utvisningar. Allt räknas!

Hoppas du är med och trycker upp intresset för BoIS och hjälper oss att dra in de pengar som behövs.

Detta är bara början!

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Henrik Andersson