Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

En sista kraftsamling!

Oxarna har under säsongen haft flera krafttag för att hjälpa BoIS att komma på rätt sida strecket ekonomiskt sett. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, Oxarna kan heller inte göra allt, men alltid något och tillsammans med alla som läser detta kan vi göra skillnad! Lite drygt 15 000 är insamlat för att kunna överräckas till BoIS inom en snar framtid och vi gör nu ett sista ryck för att spräcka 20 000 kronorsgränsen!

Vill du vara med och stötta? 10 kronor eller 300 kronor spelar ingen roll, många bäckar små. Sätt då in din egen utvalda summa på BG 436-3057 och märk med INSAMLING så gör vi tillsammans BoIS till en starkare förening

Vi ska försöka uppdatera här allt eftersom så att man kan följa förloppet!

VI kommer också i samband med sista hemmamatchen i fortsättningsserien att ha en kontant insamling där ni kan tömma spargrisar och allt vad ni har hemma. Då kommer mjölkkannan stå framme för fria bidrag!

Tack på förhand!

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg.... IGEN!

Publicerad av Henrik Andersson