Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Supporterträffen:Tranås

Vi har nu kommit till Tranås och där möter vi supportern Patrik Månsson som nedan berättar om både supporterklubben och Tranås AIF!

-Berätta om dig själv och din roll inom hockeyn!

Är 31 år fyllda och har följt TAIF sen jag var en liten grabb, bara missat en hemmamatch på över 15 säsonger. Är sen ett antal år tillbaks ordförande i supporterklubben Flying Crane Supporters. Blev i år invald i TAIF:s styrelse efter ett år som suppleant. Har har bara ett lag och det är TAIF, elitserien lockar mig inte. Hockeyn i stan gör den mörka årstiden betydligt roligare.

-Berätta lite snabbt om er supporterverksamhet!

Vi är en aktiv supporterklubb som jobbar på fler vis än att bara synas och höras under matcherna. Lite unikt för Tranås är att delar av styrelsen för supporterklubben även sitter i styrelsen för TAIF. Detta ger en helt annan inblick och vi kan bidra med vår erfarenhet som supportrar.

-Vad tror du om er säsong?

Vi siktar på en topp fyra placering sen kan allt hända, vi har en mycket spännande tränare och en stark styrelse som jobbar långsiktigt. Vi har fortfarande inte vunnit någon träningsmatch men segrarna sparar vi till serien?

-Vad tror du om Mariestads säsong?

Känns väl som att en topp fyra placering är att förvänta där om det inte ska ses som ett misslyckande.

-Vem i Tranås bör vi hålla extra koll på?

Vi har massor med duktiga egna produkter men för att lyfta fram ett par så är Patric Christiansson någon man bör hålla ögonen på och sen har vi så klart Johan Ström som alltid levererar. I övrigt har vi höga förväntningar på vår supporterlirare Oskar Lundberg.

-Känner du till någon spelare i Mariestad?

Det verkar som att de namnen man känner igen "äntligen" lagt skridskorna på hyllan men Ronny Johansson känner man ju väl till. Honom ska vi ta på rätt vis i vinter.. ;)

-Vad vet du om Mariestad som stad, hockeylag och dess supporterverksamhet?

Inte så mycket faktiskt ni har en ishall som kan jämföras med våran och publikintresset lär vara snarlikt. Min första tanker faller på namnet Mariestad som pryder diverse flaskor och burkar.

Vi tackar Patrik Månsson och önskar Tranås lycka till i serien, dock inte mot BoIS, eller? ;) Förhoppningsvis ska vi kunna lägga upp lite röster från Mjölby imorgon!

Publicerad av Henrik Andersson