Aktuellt i klubben

Bästa spelarna kvar på marknaden

Vilka är de bästa hockeyettanspelarna som fortfarande finns kvar på marknaden? KH listar.

Ettans fem bästa tränare

Hockeyettans fem bästa spelare i vardera position är redan utsedda, men vilka är ettans fem bästa tränare?

Ettans fem bästa forwards

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till forwards.

Sportcheferna om lagbyggena: Nybro

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nybro.

Holmgång möter bröderna Engqvist

KH möter bröderna Engqvist i en öppenhjärtig intervju om livet och hockeyn.

Visa äldre artiklar

Ny hemsida

Efter att egentligen bara haft en gästbok de senaste åren så har nu Oxarna valt att satsa på en mer avancerad och utvecklad hemsida. Här ska du kunna följa Mariestad och oxarna på ett betydligt djupare sätt än tidigare. Tanken är att du som läsare av sidan inte bara ska kunna gå in och läsa utan du ska kunna göra något och påverka sidan själv!

Du som läsare blir automatiskt registrerad hos oss när du första gången skriver in din mailadress som du använder till Facebook, detta gör att anonymiteten minskar drastiskt och man kan föra en bättre och seriösare diskusion, vilket de flesta vill! Du som inte har facebook skaffar det genom att registrera dig där och får då uppge namn och e-mailadress, svårare är det inte. Vi vill naturligtvis att du registrerar dig och är med i gemenskapen.

Du som läsare ska också kunna "gilla" och kommentera artiklar och krönikor, röstfunktioner kommer förmodligen att uppkomma. Ett resultattips är önskat och ska förhoppningsvis också gå att ordna!

Du ska kunna bli medlem i Oxarna lätt och även kunna se hur många medlemmar vi har för att sedan också se hur många som anmält sig till bussresorna till bortamatcherna!

Vi hoppas ni är nöjda om inte annat kommentera gärna vad som saknas på "Väggen". Både positiv och negativ kritik är utvecklande så länge den är konstruktiv!

Tack på förhand alla läsare!

//Henrik Andersson ordf, Oxarna Mariestad

Publicerad av Henrik Andersson