Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Supporterträffen: Skövde

Inte en riktigt lika långa krönika från Skövdehåll som från Arboga, men lika läsvärt ändå och man får väl se det med glimten i ögat för man vet ju att "Perka" skämtar på flertalet ställen! Jag menar alla vet ju vilka som är bäst i Skaraborg, men låt honom hållas, han lugnar sig efter första derbyt! ;)

Här kommer alltså Per-Erik Odhs svar på några av de frågorna vi ställde! "Perka" är som sagt Skövdesupporter och sitter även i styrelsen i Skövders supporterklubb, Rebellerna!

Vad tror du om eran säsong?

Det är lätt att dras med i den hause som brukar bli kring säsongstart men denna gång tänker jag försöka att inte dras med där och tro någonting om allettan och utgången av den utan jag fegar och nöjer mig med att tro om grundserien och där tror jag att SIK kommer nypa andraplatsen.

Vad tror du om BoIS säsong?

Bois har gjort några intressanta värvningar och i mål har ni en riktig klippa i Åkerström men backlinjen ser tunn ut. Men jag tror att ni kommer ta er till allettan och om det blir som trea eller fyra spelar ingen större roll.

Vem ska vi hålla koll på i Skövde IK?

Vem ska man inte hålla koll på är den första tanken som slår mig:)

Känner du till någon i Mariestad?

Jag känner till många i Mariestad, både spelare och supportrar och räknar de personerna som mer eller mindre vänner faktiskt.

Vad vet du om Mariestad BoIS?

Mariestad är alltid mer eller mindre bra. Faktiskt så bra att de prenumererar på titeln näst bäst i Skaraborg:)

Vi tackar Skövde och Per-Erik och hoppas på en välspelad säsong med lite mindre icing än vanligt och du "Perka", kör vi samma upplägg vid derbymatcherna som vanligt så kan du ju nämna det i gästboken! ;)

Publicerad av Henrik Andersson