Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Supporterträffen: Skövde

Inte en riktigt lika långa krönika från Skövdehåll som från Arboga, men lika läsvärt ändå och man får väl se det med glimten i ögat för man vet ju att "Perka" skämtar på flertalet ställen! Jag menar alla vet ju vilka som är bäst i Skaraborg, men låt honom hållas, han lugnar sig efter första derbyt! ;)

Här kommer alltså Per-Erik Odhs svar på några av de frågorna vi ställde! "Perka" är som sagt Skövdesupporter och sitter även i styrelsen i Skövders supporterklubb, Rebellerna!

Vad tror du om eran säsong?

Det är lätt att dras med i den hause som brukar bli kring säsongstart men denna gång tänker jag försöka att inte dras med där och tro någonting om allettan och utgången av den utan jag fegar och nöjer mig med att tro om grundserien och där tror jag att SIK kommer nypa andraplatsen.

Vad tror du om BoIS säsong?

Bois har gjort några intressanta värvningar och i mål har ni en riktig klippa i Åkerström men backlinjen ser tunn ut. Men jag tror att ni kommer ta er till allettan och om det blir som trea eller fyra spelar ingen större roll.

Vem ska vi hålla koll på i Skövde IK?

Vem ska man inte hålla koll på är den första tanken som slår mig:)

Känner du till någon i Mariestad?

Jag känner till många i Mariestad, både spelare och supportrar och räknar de personerna som mer eller mindre vänner faktiskt.

Vad vet du om Mariestad BoIS?

Mariestad är alltid mer eller mindre bra. Faktiskt så bra att de prenumererar på titeln näst bäst i Skaraborg:)

Vi tackar Skövde och Per-Erik och hoppas på en välspelad säsong med lite mindre icing än vanligt och du "Perka", kör vi samma upplägg vid derbymatcherna som vanligt så kan du ju nämna det i gästboken! ;)

Publicerad av Henrik Andersson