Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

"Nu går 34:an i himlen in!"

alt text

Här ovan har vi en bild på den för tillfället kvarvarande kuren som man suttit och tagit betalt i tidigare år! Bollen som slagits har efter att den gått i hålet åkt via en enormt avancerad bana i cirka 0.67 sekunder för att sedan hamna direkt inne hos den som för dagen driver banan! Nu har vi faktiskt inte använt kuren under våra 3 år som ägare banan utan vi har som ni säkert sett placerat en ny större utanför med större möjligheter och man har då helt enkelt fått gå hämta bollarna i den gamla kuren, inte svårare än så helt enkelt!

Då kuren är i så fruktansvärt dåligt skick har vi nu valt att forsla bort den och lyfta in den nya innanför staketet. På så sätt få nytt och fräscht, få kuren inhägnad och få bättre uppsikt både på kuren och ut ifrån kuren. Som ni kan se under så har kuren varit placerad direkt på marken så ingen luft kunnat komma in underifrån och hålla den torrt och blött virke i så många år, ja ni kan nog själva räkna ut konsekvenserna!

alt text

Som ni säkert också kan se på bilden så var det inte mycket kvar av slutbanan heller när vi tog bort plåten som låg ovanpå, denna har förmodligen lagts på under senare år än byggnadsåret för att täcka tidigare skador och röta! Här kommer en ny bana att placeras istället. För att förändringarna inte ska bli allt för stora har vi valt att ha kvar samma principen! ett slag i det lilla hålet i mitten och naturligtvis två slag om du slår i den i ett av de yttre! Tanken är att det också ska bli belysning i huset, så att när det skymmer ska bli lite effektfullt, precis som när vi tänder lamporna över Alhagen!

alt text

Det var allt för denna gången av uppdateringar, men jag hoppas att det ska komma mer under morgondagen eller Söndagen då stora delar av hela banan ska vara klart!

Massor finns kvar att göra, jag tvekar inte en sekund på att vi klarar det, men gärna med din hjälp! Kom imorgon, Lördagen den 27/4 klockan 9 och hjälp till på våran städ och arbetsdag i Alhagen! Vi bjuder dig på nygrillade hamburgare samt "Sillysnack" med ett antal BoISspelare som bestämt att dom ska komma och hjälpa till! Så ta en kratta och en skyffel (och gärna skottkärra) och kom ner en stund och tjöta lite.

Ses imorgon!

Publicerad av Henrik Andersson