Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Jobba, tjôta och ät!

Lördagen den 27/4 klockan 9.00 fortlöper vårarbetet nere i Alhagen, en del arbete är gjort, men det finns mycket kvar och skulle du vilja hjälpa till vore det guld värt! Det finns många sysslor som ska göras, så att hitta något som passar just dig ska nog inte vara några problem! Du kan också om du vill och har tillgång till, ta med verktyg som du tror kan vara användbara, såsom skottkärra, kratta, skyffel, spade med mera med mera! Har du tillgång till bil med drag och kanske till och med en kärra vore det kanon då det blir en vända till tippen också!

Vi kommer också i samarbete med Ica Kvantum Oxen Mariestad och Varsego att bjuda på nygrillade hamburgare och fika till alla som är med och hjälper till!

Som det verkar nu så kommer också några ur BoIS A-lag att komma ner och hjälpa till med arbetet samt tjöta med supportrar, återkommer med mer detaljerad information!

Så ta med dig ett bra humör och och tänk på!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något....

...För tillsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Krister Holm