Aktuellt i klubben

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Supporterresa till FORSHAGA

Ny bussresa på gång och vi åker till Forshaga. Mer info under fliken "Bussresa"

KH tippar västra ettan: Plats 2

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

KH tippar västra ettan: Plats 5

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

Visa äldre artiklar

Jobba, tjôta och ät!

Lördagen den 27/4 klockan 9.00 fortlöper vårarbetet nere i Alhagen, en del arbete är gjort, men det finns mycket kvar och skulle du vilja hjälpa till vore det guld värt! Det finns många sysslor som ska göras, så att hitta något som passar just dig ska nog inte vara några problem! Du kan också om du vill och har tillgång till, ta med verktyg som du tror kan vara användbara, såsom skottkärra, kratta, skyffel, spade med mera med mera! Har du tillgång till bil med drag och kanske till och med en kärra vore det kanon då det blir en vända till tippen också!

Vi kommer också i samarbete med Ica Kvantum Oxen Mariestad och Varsego att bjuda på nygrillade hamburgare och fika till alla som är med och hjälper till!

Som det verkar nu så kommer också några ur BoIS A-lag att komma ner och hjälpa till med arbetet samt tjöta med supportrar, återkommer med mer detaljerad information!

Så ta med dig ett bra humör och och tänk på!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något....

...För tillsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Krister Holm