Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Jobba, tjôta och ät!

Lördagen den 27/4 klockan 9.00 fortlöper vårarbetet nere i Alhagen, en del arbete är gjort, men det finns mycket kvar och skulle du vilja hjälpa till vore det guld värt! Det finns många sysslor som ska göras, så att hitta något som passar just dig ska nog inte vara några problem! Du kan också om du vill och har tillgång till, ta med verktyg som du tror kan vara användbara, såsom skottkärra, kratta, skyffel, spade med mera med mera! Har du tillgång till bil med drag och kanske till och med en kärra vore det kanon då det blir en vända till tippen också!

Vi kommer också i samarbete med Ica Kvantum Oxen Mariestad och Varsego att bjuda på nygrillade hamburgare och fika till alla som är med och hjälper till!

Som det verkar nu så kommer också några ur BoIS A-lag att komma ner och hjälpa till med arbetet samt tjöta med supportrar, återkommer med mer detaljerad information!

Så ta med dig ett bra humör och och tänk på!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något....

...För tillsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Krister Holm