Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Jobba, tjôta och ät!

Lördagen den 27/4 klockan 9.00 fortlöper vårarbetet nere i Alhagen, en del arbete är gjort, men det finns mycket kvar och skulle du vilja hjälpa till vore det guld värt! Det finns många sysslor som ska göras, så att hitta något som passar just dig ska nog inte vara några problem! Du kan också om du vill och har tillgång till, ta med verktyg som du tror kan vara användbara, såsom skottkärra, kratta, skyffel, spade med mera med mera! Har du tillgång till bil med drag och kanske till och med en kärra vore det kanon då det blir en vända till tippen också!

Vi kommer också i samarbete med Ica Kvantum Oxen Mariestad och Varsego att bjuda på nygrillade hamburgare och fika till alla som är med och hjälper till!

Som det verkar nu så kommer också några ur BoIS A-lag att komma ner och hjälpa till med arbetet samt tjöta med supportrar, återkommer med mer detaljerad information!

Så ta med dig ett bra humör och och tänk på!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något....

...För tillsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Krister Holm