Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Snart premiär!

Nu är det snart dags för premiär för en runda på Alhagens banor! Slå ett par hål på våra nyrenoverade banor! Mycket är tänkt ska hända och ske, bland annat är nu blästring av alla hinder klart efter att de bara målats, målats och målats i alla år! Hindren är så gott som färdigmålade, några i nya färger, några har vi naturligtvis sparat de "klassiska" färgerna på, så som Katarinahissen!

alt text

Tanken är att nästintill alla banor ska få nya sarger, samt att flertalet kommer att få helt nya mattor som förhoppningsvis ska kunna göra att du sänker din banpoäng med minst ett slag! Några utav de företag som hjälper till med just denna del utav jobbet är Bogges gräv (blästring) och Haggårdens Entreprenad (lokaler och dräneringsmaterial)! Fler sponsorer ramlar in och de kommer också få sin uppmärksamhet på många sätt och vi är ytterst tacksamma att de vill samarbeta med oss! !

alt text

Blå är den nya färgen som pryder några utav de annars röda, gula och gröna hindren!

alt text

På återhörande och stora förhoppningar om en varm vecka så vi kan komma igång med utearbetet i parken inom kort!

Publicerad av Henrik Andersson