Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Snart premiär!

Nu är det snart dags för premiär för en runda på Alhagens banor! Slå ett par hål på våra nyrenoverade banor! Mycket är tänkt ska hända och ske, bland annat är nu blästring av alla hinder klart efter att de bara målats, målats och målats i alla år! Hindren är så gott som färdigmålade, några i nya färger, några har vi naturligtvis sparat de "klassiska" färgerna på, så som Katarinahissen!

alt text

Tanken är att nästintill alla banor ska få nya sarger, samt att flertalet kommer att få helt nya mattor som förhoppningsvis ska kunna göra att du sänker din banpoäng med minst ett slag! Några utav de företag som hjälper till med just denna del utav jobbet är Bogges gräv (blästring) och Haggårdens Entreprenad (lokaler och dräneringsmaterial)! Fler sponsorer ramlar in och de kommer också få sin uppmärksamhet på många sätt och vi är ytterst tacksamma att de vill samarbeta med oss! !

alt text

Blå är den nya färgen som pryder några utav de annars röda, gula och gröna hindren!

alt text

På återhörande och stora förhoppningar om en varm vecka så vi kan komma igång med utearbetet i parken inom kort!

Publicerad av Henrik Andersson