Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Resa mot playoff!

Bois är allettans hetaste lag! Man går just nu bättre än serieledande Hästen, ja bättre än alla andra! En sistaplats har förbytts i en playoffplats efter fem raka segrar och inte bara det, laget visar upp både vilja, form och ett spel som lovar mer. Nu är det tre matcher kvar, två segrar så är playoffplatsen med stor sannolikhet bärgad. Det betyder att Bois kommer att spela en mycket viktig match i den näst sista omgången mot Kristianstad onsdagen den 13/2. Vid vinst mot Olofström så kan vi säkra playoffplatsen, vid förlust så måste vi vinna för att vara säkra att nå den av egen kraft. Oxarna vill göra sitt för att ge laget stödet som kan vara skillnaden och kommer därför att arrangera en bussresa till Kristianstad. Häng på du också!

Info om resan: Avresa 13/2 från isstadion kl 13.30 Vi stannar och äter på nerresan. Kiosk finns på bussen.

Pris: Vi provar en stege, med billigare pris ju fler vi blir 25 st 300 kr 30 st 250 kr 35 st 220 kr 40 st 190 kr 45 st 170 kr 50 st 150 kr Är man inte medlem I Oxarna kostar det 50 kr extra Vid färre än 25 anmälda så blir det ingen resa.

Anmälan till Krister Holm via mail hkrister@msn.com eller tel 073-5056131.

Anmälda just nu:

Krister

Gunnar

Susanna

Jennie

Tolshagen 2 st

Elin

Gotthardsson 2 st

Tord

Jocke H

Per Henrik Fröjd

Henrik

Fredrik

Roger Höglund

Richard

Matilda

Willig 2 st

Bo Johansson

Michael Nordin 2 st

Stig Johansson 2 st

Sofi

Sofia

Petta

Robert

Erik

Martin

Sven Frick 2 st

Tommi H

Totalt 33 st

Då jag för närvarande inte har tillgång till listan på de som anmälde sig på bussen hoppas jag att de som vill åka med anmäler sig igen!

Publicerad av Krister Holm