Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Snabbprat med Mjörnberg!

Snacket börjar med att Mjörnberg kommenterar matchen som spelas ute på isen som för tillfället spolas om för en tredje period mellan Skövde och Mariestad! Vi diskuterar direkt Johan Pettersson.

-Han tänker ju hockey så fort han är på isen, han ligger ett steg före hela tiden och har mycket högre tempo. I Mariestad kommer han att göra poäng! Per Johnsson berömmer han också som en bra back, det är inte många lag som har två sådana klassbackar.

-Nej, Skövde har ju ingen, tillägger Mikael.

Pratar lite division 1 E i övrigt, Kumla?

-Överraskat mer positivt än vad jag trodde från början. Hållt ihop spelet mycket bättre än tidigare säsonger. Sen är det mer utspridd produktion av mål, det är inte Jenssen som drar det tunga lasset som alla från början trodde! Dom kanske inte är så spännande att titta på men...

Västervik då? Överraskar dom? är dom där du trodde?

-Nej, dom är med på det viset jag förväntat mig. Dom har värvat bra. Vimmerby kommer dock att vakna och bli farliga. Västervik kommer nog förmodligen att stå utanför topp fyra när serien sammanställs. Detta på grund utav för dåliga målvakter och för lite rutin i att gå hela vägen och vara med en hel säsong!

Hästen då?

-Dom kommer gå rakt igenom och förmodligen blir det dom och 3 lag från F som tar sig vidare ifrån Allettan som vanligt. E serien har sämre spets i år än vanligt, men fler lag som kan blanda sig toppen.

Över till matchen igen, vad tror du om matchen? (detta sägs inför tredje perioden)

-Mariestad äger ju första perioden, men Skövde alltså, det är ju hönsgård i egen zon. "Gummi" gör sig ju mycket bättre som back än vad han gör sig som forward, han får inte ut något från sin position. I och med Skövdes backuppställning kanske Gudmundsson är fel person att skola om!

...och resultat?

-Det laget som gör 2-1 vinner! Tänk så rätt han fick!

"Retweetar" några twitterinlägg från Mjörnberg nedan!

"För KHKarnas kännedom. JP fortsatt mycket pigg och pucksäker. På hög nivå."

"Ser ut att bli ganska skapligt med folk, Bois-klacken hörs överlägset mest så här innan matchstart"

"2221 är publiksiffran om jag hörde rätt. Men den där riktiga derbytemperaturen saknas tyvärr"

Tyvärr så har han rätt i det sista inlägget, blev aldrig något riktigt drag, Rebellerna var väl knappt 10 pers i den så att säga "klungan" och hemmapubliken klappar ju som sagt oftast bara i ledning och det var du ju inte mer än en gång idag... Ja ni förstår...

Matchen vanns dock utav Skövde med 2-1 efter förlängning och revanchen börjar lukta redan nu inför nästa möte. Då vi Oxar, Mariestadsupportrar och hockeysupportrar över huvud taget ska visa hur hockey ska spelas och ett derby ska genomföras! I Katrinhallen med ett mäktigt intro. Belysning, ett sound man kan klappa takten till och en ljudanläggning där man hör speaker med mera. Detta saknades dock idag.

Publicerad av Henrik Andersson