Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Förmåner som medlem!

Medlemspriset för en säsong är som vanligt 100 svenska riksdaler! Genom att betala det så stöttar du inte bara Oxarna och BoIS, utan du får också en rad förmåner som gynnar dig! Till att börja med så får du två fribiljetter som gäller under säsongen 12/13, redan här har du alltså tjänat in de 100 kronorna du la på medlemskapet!

Vi kommer också, precis som förra året ha "Oxarnas match" där alla som blir eller redan är medlemmar går in för 50% rabatt. Denna matchen kommer att äga rum den 16/9 mot Mjölby!

När du väl är inne i Katrinhallen så är det ju självklart att du ska handla också! Visa ditt medlemskort och du har 10 % på alla artiklar i supportershopen (förutom dricka och godis)!

Det kommer också vara riktigt bra rabatter på supporterresor, där du som medlem reser billigare än icke medlemmar!

Du har helt enkelt inte råd att inte teckna medlemskap i Oxarna, så gör det så fort som möjligt och börja utnyttja dina förmåner!

Medlemskap tecknas enklast genom inbetalning på Oxarnas bankgiro 436-3057.Ange att det är fråga om medlemsavgift samt namn och kontaktuppgifter som adress och/eller telefonnummer. Vill du ha medlemskortet hemskickat måste vi ha postadressen annars kan det hämtas i shopen vid match. Ange gärna e-mailadress (om du har och använder e-mail).

Tack på förhand med förväntan på medlemsrekord denna säsongen!

"Tillsammans är vi bäst i Skaraborg"

Oxarna i samarbete med Mariestad BoIS Hockey!

Publicerad av Henrik Andersson