Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Förmåner som medlem!

Medlemspriset för en säsong är som vanligt 100 svenska riksdaler! Genom att betala det så stöttar du inte bara Oxarna och BoIS, utan du får också en rad förmåner som gynnar dig! Till att börja med så får du två fribiljetter som gäller under säsongen 12/13, redan här har du alltså tjänat in de 100 kronorna du la på medlemskapet!

Vi kommer också, precis som förra året ha "Oxarnas match" där alla som blir eller redan är medlemmar går in för 50% rabatt. Denna matchen kommer att äga rum den 16/9 mot Mjölby!

När du väl är inne i Katrinhallen så är det ju självklart att du ska handla också! Visa ditt medlemskort och du har 10 % på alla artiklar i supportershopen (förutom dricka och godis)!

Det kommer också vara riktigt bra rabatter på supporterresor, där du som medlem reser billigare än icke medlemmar!

Du har helt enkelt inte råd att inte teckna medlemskap i Oxarna, så gör det så fort som möjligt och börja utnyttja dina förmåner!

Medlemskap tecknas enklast genom inbetalning på Oxarnas bankgiro 436-3057.Ange att det är fråga om medlemsavgift samt namn och kontaktuppgifter som adress och/eller telefonnummer. Vill du ha medlemskortet hemskickat måste vi ha postadressen annars kan det hämtas i shopen vid match. Ange gärna e-mailadress (om du har och använder e-mail).

Tack på förhand med förväntan på medlemsrekord denna säsongen!

"Tillsammans är vi bäst i Skaraborg"

Oxarna i samarbete med Mariestad BoIS Hockey!

Publicerad av Henrik Andersson