Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

GRATIS RESA!!

I fördmiddags fick jag ett samtal utav Patrik Karlsson, tränare i Töreboda HF! Han bad om våran hjälp. Ett Töreboda som efter Onsdag nästa vecka kan vara klara för spel i division 2 nästa säsong behöver all stöttning dom kan få! Som ni säkert vet så har Mariestad BoIS ett samarbete med Töreboda i mindre skala, men detta är ju en chans att utveckla det ännu mer och vem vill stå i vägen för förbättring? Inte vi! Patrik sa att han fixar bussen och efter bra överenskommelser så löste vi entrén också med hjälp utav Oxarna! Så på Onsdag är det alltså HELT GRATIS att åka med till Töreboda och hjälpa före detta BoIsarna upp till tvåan! Inte att förglömma Alexander Collberg som också är utlånad dit! Ett Töreboda i division 2 försämrar förmodligen inte ett Mariestad i ettan!

18.00 går bussen ifrån ishallen och alla som åker med den samma får också gratis inträde, så först till kvarn!

Anmäl er till mig, Henrik Andersson på 0708-210306!

Glöm inte att vi också gör detta för att förbättra Mariestad BoIS Hockey, klubben vi älskar!

Anmälda: Henke Petta Tommie Markus Martin Jennie Stig Eriksson Göran Magnus Peter x2 Dan x3 Jonas lövgren x3 Tord Granath x2 Ulf Kenneth Bergenholtx2 Stig x2 Eklund x2 Agneta och Benny x3 Joakim H Ville H Ronnie Tomas W Peter A Ronnie Larsson x4 Andreas Borg Jennifer Andersson KG

Publicerad av Henrik Andersson