Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

GRATIS RESA!!

I fördmiddags fick jag ett samtal utav Patrik Karlsson, tränare i Töreboda HF! Han bad om våran hjälp. Ett Töreboda som efter Onsdag nästa vecka kan vara klara för spel i division 2 nästa säsong behöver all stöttning dom kan få! Som ni säkert vet så har Mariestad BoIS ett samarbete med Töreboda i mindre skala, men detta är ju en chans att utveckla det ännu mer och vem vill stå i vägen för förbättring? Inte vi! Patrik sa att han fixar bussen och efter bra överenskommelser så löste vi entrén också med hjälp utav Oxarna! Så på Onsdag är det alltså HELT GRATIS att åka med till Töreboda och hjälpa före detta BoIsarna upp till tvåan! Inte att förglömma Alexander Collberg som också är utlånad dit! Ett Töreboda i division 2 försämrar förmodligen inte ett Mariestad i ettan!

18.00 går bussen ifrån ishallen och alla som åker med den samma får också gratis inträde, så först till kvarn!

Anmäl er till mig, Henrik Andersson på 0708-210306!

Glöm inte att vi också gör detta för att förbättra Mariestad BoIS Hockey, klubben vi älskar!

Anmälda: Henke Petta Tommie Markus Martin Jennie Stig Eriksson Göran Magnus Peter x2 Dan x3 Jonas lövgren x3 Tord Granath x2 Ulf Kenneth Bergenholtx2 Stig x2 Eklund x2 Agneta och Benny x3 Joakim H Ville H Ronnie Tomas W Peter A Ronnie Larsson x4 Andreas Borg Jennifer Andersson KG

Publicerad av Henrik Andersson