Aktuellt i klubben

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Supporterresa till FORSHAGA

Ny bussresa på gång och vi åker till Forshaga. Mer info under fliken "Bussresa"

KH tippar västra ettan: Plats 2

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

KH tippar västra ettan: Plats 5

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

Visa äldre artiklar

GRATIS RESA!!

I fördmiddags fick jag ett samtal utav Patrik Karlsson, tränare i Töreboda HF! Han bad om våran hjälp. Ett Töreboda som efter Onsdag nästa vecka kan vara klara för spel i division 2 nästa säsong behöver all stöttning dom kan få! Som ni säkert vet så har Mariestad BoIS ett samarbete med Töreboda i mindre skala, men detta är ju en chans att utveckla det ännu mer och vem vill stå i vägen för förbättring? Inte vi! Patrik sa att han fixar bussen och efter bra överenskommelser så löste vi entrén också med hjälp utav Oxarna! Så på Onsdag är det alltså HELT GRATIS att åka med till Töreboda och hjälpa före detta BoIsarna upp till tvåan! Inte att förglömma Alexander Collberg som också är utlånad dit! Ett Töreboda i division 2 försämrar förmodligen inte ett Mariestad i ettan!

18.00 går bussen ifrån ishallen och alla som åker med den samma får också gratis inträde, så först till kvarn!

Anmäl er till mig, Henrik Andersson på 0708-210306!

Glöm inte att vi också gör detta för att förbättra Mariestad BoIS Hockey, klubben vi älskar!

Anmälda: Henke Petta Tommie Markus Martin Jennie Stig Eriksson Göran Magnus Peter x2 Dan x3 Jonas lövgren x3 Tord Granath x2 Ulf Kenneth Bergenholtx2 Stig x2 Eklund x2 Agneta och Benny x3 Joakim H Ville H Ronnie Tomas W Peter A Ronnie Larsson x4 Andreas Borg Jennifer Andersson KG

Publicerad av Henrik Andersson