Aktuellt i klubben

Ettans fem bästa backar

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Idag är turen kommen till backarna

Sportcheferna om lagbyggena: Huddinge

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Huddinge.

Ettans fem bästa målvakter

Vilka är de bästa spelarna i hockeyettan på respektive position? Det är ingen lätt uppgift att ta sig an, men jag tänkte i alla fall göra ett försök. Först ut är de fem bästa målvakterna.

Sportcheferna om lagbyggena: Mariestad

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Mariestad.

Sportcheferna om lagbyggena: Nyköping

Viktigaste pjäsen för att nå framgång är inte en bra målis eller tränare, det är sportcheferna. I en serie intervjuer presenterar jag några av hockeyettans främsta lagbyggare. Idag Nyköping.

Visa äldre artiklar

Holmgång möter klubbchefen

Krister Holm möter i sin podd Holmgång Bois klubbchef Jonny Odhner. Vad gör en klubbchef? Hur mår klubben? Vad händer med hallbygget? Vad ska vi göra för att nå allsvenskan? är några av frågorna som får svar. God lyssning!

Holmgång möter klubbchefen

Publicerad av Krister Holm