Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Vimmerbyresa

Oxarna kommer som vanligt att ha kiosk på bussen och så har vi ett quizz på hemvägen. Tveka inte att följa med oss, för nu under Allettan har vi extra billiga platser på bussen, så ta gärna med er en vän. Ja varför inte en försenad julklapp till en riktig Boissupporter?

Resan kommer att gå till Vimmerby. En motståndare som är ett förmodat topplag och viktigt att ta poäng av.

NÄR: LÖRDAGEN den 19 januari AVFÄRD: 12:30 ifrån Mariehus arena KOSTNAD: 150 kr för Oxar INKLUSIVE INTRÄDE (50 kr tillkommer för icke medlemmar) ANMÄLAN: Anmälan sker till Gustaf Bobeck via ett SMS på nummer 0709-309 209

I priset ingår även inträdet i Vimmerby, så för endast 150 kr så är det både resa och inträde. En resa som verkligen kan bli något extra, en resa med bra gemenskap och en resa där vi kan få stödja vårt Mariestad Bois.

Publicerad av Gustaf Bobeck