Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

Bussresa till Kristianstad

Nu när Allettan börjar så måste vi alla stödja vårt kära Mariestad Bois. Bäst gör vi detta genom att stödja vårt lag på bortaplan, och lättast gör vi det tillsammans i en buss som tar oss smärtfritt både dit och hem. Vi åker med Lundsbrunnsbuss och Oxarna kommer som vanligt att ha kiosk på bussen och så har Krister ett quizz på hemvägen. Tveka inte att följa med oss, för nu under Allettan har vi extra billiga platser på bussen, så ta gärna med er en vän. Ja varför inte en julklapp till en riktig Boissupporter?

Första resan av flera kommer att gå till Kristanstad. Ett Kristianstad som är ett förmodat topplag och viktigt att ta poäng av. Eftersom det är många mil så måste vi åka ganska tidigt, och vi tar ett matstopp på vägen.

NÄR: 4 januari

AVFÄRD: 12:00 ifrån Mariehus arena

KOSTNAD: 200 kr för medlemmar i Oxarna (250 kr för icke medlemmar)

ANMÄLAN: Anmälan sker till Krister Holm via ett SMS på nummer 073-505 61 31

Anmälda till Kristianstad:

Krister

Gunnar

Göran Rosengren

Åke Fredén

Jos

Gustaf

Jocke H

Totalt 6 stycken

Andra resan vi arrangerar är till Vimmerby Lördagen den 19 januari. På denna resa har vi en avresetid på 12:30. Kostnaden för denna resa är 150 kr för medlemmar och 50 kronor extra för övriga. Lägg detta datum på minnet, för denna anmälan börjar först när Kritianstadsmatchen har spelats.

Publicerad av Krister Holm