Aktuellt i klubben

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Bussresa till Borlänge INSTÄLLD

Häng på till Borlänge när Bois ska bevisa att de verkligen blir att räkna med!

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Visa äldre artiklar

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Dealen med Pantamera är att 40 procent av alla burkar ska vara pantburkar. Resterande 60 procent kan vara ”tyska” burkar UTAN pant. Självklart vill vi gärna ha plastflaskor också, men då måste det vara svenska med pantmärket

Detta innebär att ALLA burkar som ni slänger i metallåtervinningen kan Oxarna få betalt för. Vi samlar in burkarna från er, sorterar upp dessa i 40/60 och skickar in dessa i stora säckar som vi får bra betalt för.

Vi vill gärna ha era burkar, så TISDAGEN den 11 DECEMBER, kopplar vi på en kärra, åker hem till er och hämtar er pant. Vi börjar framåt kvällen, så det räcker gott att ni ställer fram era säckar efter jobbet. Ställ bara ut panten väl synligt i så fixar vi resten.

Anmäl er till oss via ett SMS till Göran Erlandsson på 073 782 14 75. I detta skall det stå en adress vi ska åka till och gärna vem det är ifrån. Läs mer i fliken på startmenyn.

Denna insamling pågår hela säsongen, och vi kommer ha fler insamlingar i ett senare tillfälle.

Alla pengar som kommer in till föreningen via Pantamera gör att Oxarna kan stödja Mariestad Bois än mer, För TILLSAMMANS ÄR VI BÄST I SKARABORG.

Publicerad av Gustaf Bobeck