Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Speloddsen med kommentarer

Svenska spel har satt odds för vilka som ska ta hem hockeyettan västra. Så här ser oddsen ut med mina kommentarer:

Västerås 2.20

Hade jag varit Västeråssupporter hade jag inte tvekat utan lassat in halva livsbesparingarna (runt 100 kr ;-)) på att Västerås tar hem hela skiten. Man har det på papperet bästa laget och man har organisationen för att backa upp det. Och man mer än fördubblar sina pengar!

Mariestad 3.10

Här tycker jag att svenska spel snålat i oddsen. Visst har Mariestad ett bra lag, men Västerås uppställning är ännu vassare och Borlänge, Skövde och Lindlöven är inte så mycket sämre.

Borlänge 4.10

Borlänge har vunnit höstserien två år i rad nu och får man bara alla pusselbitar att falla på plats så blir man ett riktigt bra lag. Men dryga 4 gånger pengarna känns ändå väl snålt.

Lindlöven 13

Här känns det nästan spelbart faktiskt. 13 Jussi Salo är en ruggigt bra tränare som har lyft sitt lag säsong för säsong och nu har han ju faktiskt ett helt ok material att jobba med. Fast å andra sidan är det nog lite för mycket som ska falla på plats för att skrällen ska ske.

Skövde 13

Bästa oddset på listan! Trots att jag långt ifrån är en Skövdesupporter så tycker jag detta är grymt spelbart. Jag ser Skövde som klart bättre i år och de har imponerat under träningsmatcherna. Allt över 8 gånger pengarna är spelbart och 13 är ju rena bjudoddset.

Arboga 60 Kumla 60 Enköping 60

När man kommit ner till dessa platser är det inte ens mikroskopisk chans att de ska vinna serien, så dessa odds hade kunnat vara 10000 gånger pengarna, det är ändå inte spelbart. Men för att ändå ge lite att relatera till så är alltså Arboga, Kumla och Enköping satta på samma odds. Arboga och Enköping visst, men Kumla är bra mycket svagare och ska ha högre odds än de förstnämnda.

Grums 90 Köping 90 Forshaga 100 Surahammar 150

Att dessa fyra har högst odds är ok, även om jag skulle vilja ha in Kumla här också. Att Sura är lägst tippat av alla håller jag också med om. Sammantaget känns botten rätt oddssatt.

Publicerad av Krister Holm