Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Holmbloggen tippar serien: Plats 6

Plats 6: Arboga

Målvakter ++

Arboga satsar ungt och oprövat på målvaktssidan genom Daniel Eriksson och Lukas Klarström, två killar hämtade från superelit (AIK resp Södertälje). Sammanlagt har de en(!) seniormatch i rutin och det måste man säga är en riktig chansning. Speciellt som Daniels stats inte är speciellt imponerande i superelit. Nej Arbogas målvaktssida är västra ettans svagaste sett på förhand.

Backar +++

Att man fick tillbaka William Kaijser från allsvenska Södertälje höjer laget en betygsnivå i mina ögon då han är en riktigt bra back. Utöver honom så har man plockat in ytterligare fem(!) backar och flera som är riktigt intressanta, bland annat gillar jag det jag sett av Henrik Warman (Lindlöven). Han har också tyngden laget kanske saknar lite annars på backsidan.Jag är också nyfiken på vad Pontus Näsén kan prestera, förra säsongen snittade han drygt två poäng per match från sin backposition i Malung i hockeytvåan.

Forwards +++

Har en forwardssida med många unga lovande killar som kommer att kunna producera mot alla lag om man får ordning på anfallsspelet. Speciellt gillar jag Linus Ageborg, en egen produkt med bra energi i spelet. Charlie Hellström är en annan spelare med poänggaranti och det kommer säkert inte gå trögare nu när han återförenas med brodern Jimmy som ansluter från Lindlöven. Oskar Olsson noterades för nästan ett poäng i snitt förra säsongen som 20-åring och står också inför ett riktigt genombrott. Arbogas forwardssidan ser spännande ut, men kanske saknar den där extra spetsen för att förtjäna ett högre betyg.

Tränare +++++

Lenny Eriksson är synonymt med succé. Överallt där han varit så har laget presterat över förväntan och det kan inte vara en slump, Lenny är en ruggigt stark och meriterad tränare!

Totalt 13+

Kommentar

Visserligen kan det komma att ta tid för rutinerade Lenny Eriksson att komma in i serienivån och att forma laget, speciellt som mycket är nytt i laget, men jag är övertygad om att över tid kommer laget bara att bli bättre och bättre. Det finns stor potential i laget med många unga killar med bra potential och Lenny är rätt man att lyfta fram det. Det kan som jag skrev dock ta lite tid så därför tror jag inte att man kommer att kunna knipa en allettanplats.

Publicerad av Krister Holm