Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Holmbloggen: Så firade lagen sommar

En lång härlig sommar är nu snart till ända och om bara några dagar kör träningen igång igen för alla hockeyettanspelare. Som supporter är man ju ändå lite nyfiken på vad lagen hittat på under sommaren. Därför har jag dragit i lite trådar och snokat reda på hur lagen utnyttjat sin ledighet. Här kommer avslöjande läsning!

Enköping

Enköping har inte åkte speciellt långt på sin sommarledighet utan hamnade i Västerås. Dels för att insupa atmosfären hos sina blivande motståndare dels som flyttgubbar åt alla spelare som lämnat Enköping för derbyrivalen. När de ändå hade hyrt lastbil så passade de också på att ta en tur till Uppsala för att hämta upp möbler hos de fyra spelarna de värvat från Almtuna.

Forshaga och Grums

Forshaga och Grums är sanna lokalpatrioter som inte gärna lämnar de Värmländska skogarna. Därför har de stannat där hela sommaren och jagat, fiskat och försökt få inspiration inför vintern hos vargarna. Vi får väl se om det blir något bett hos Värmlandslagen i vinter!

Borlänge

Borlänge hade ett fruktansvärt bra fjolår sedan man spelat suveränt bra uppe i de Norrländska fjällvidderna. Därför har laget i år gjort en gemensam tur upp till Kebnekaise för att se om man kan nå nya höjder.

Arboga

Arboga har skaffat sig en ny samarbetspartner, Rasta, som bland annat har köpt arenanamnet. Som en del i avtalet så har laget nu under sommaren bott på Rastas 9 olika hotell och kolhydratladdat för att riktigt kunna tillgodogöra sig den uppbyggnadsträning som tar vid när ispassen tar vid.

Kumla

Kumla är inte mycket för värme och sommar, det märker man tydligt när man är i deras iskalla hall. För att slippa svettas har därför laget tagit en långvistelse uppe i Svalbard denna sommar.

Köping

Färjestads J20-tränare Staffan Lundh gav mig detta avslöjande tips: Köpings trupp har denna sommar bott i Löfbergs lila arena i jakt på fler Karlstadskillar att värva. Det ser lovande ut menar Staffan!

Lindlöven

Jussi Salo är inte en av ettans bästa tränare för inte. Han vet hur man formar ett lag och ingjuter Sisu i en trupp. Hela Lindlövens trupp har därför åkt till Finland för att dricka Lapinkulta och Koskenkorva, bada bastu och få hår på bröstet. Vem som fick smaka mest ris i bastun förtäljer inte historien.

Mariestad

Att Mariestadslaget verkligen trivs i staden märker man på var killarna har firat sin semester. Alla har nämligen stannat hemma under semestern till allas utom möjligen Filip Thörnqvist sambos förnöjelse. Hon har nämligen haft 22 hungriga spelare till middag hela sommaren då alla var där och spelade TV-spel, bettade och tjötade.

Skövde

Skövdes spelare har inte haft de lätt i sommar. Kempe har bestämt att laget ska vara bättre tränade än någonsin säsongen som kommer så de har inte fått ledigt en enda dag utan kört intervallträning i Billingebackarna hela sommaren.

Surahammar

Surahammar har verkligen svävat på gränsen till div 2-stupet de senaste säsongerna. Nu ska dock laget lyfta är det tänkt och därför har hela laget gått pilotubildning under devisen ”Jag är inte rädd, jag KAN flyga”.

Västerås

Ett annat lag som suttit i skolbänken i sommar är Västerås. Efter att ha ramlat ur allsvenskan har man mängder av nya städer att lära in och därför har man under juli intensivstuderat en 10-poängskurs på Mälardalens högskola i ämnet ”Hockeyettangeografi”.

Av Krister Holm

Publicerad av Krister Holm