Aktuellt i klubben

Blogg: Tio ungtuppar som värvats flygfärdiga

Det är ett stort steg att ta från juniorspel till seniorspel och alla lyckas inte, men här kommer min lista på 10 nyförvärvade förstaårsseniorer jag tror lyckas.

Blogg: Enköpings tränare om lagbygget

Trots rätt höga förväntningar på sig blev förra säsongen inget vidare för Enköping. Nu siktar man på att göra bättre ifrån sig trots flera tunga spelartapp under nye tränaren Robert Kimbys ledning.

Blogg: Nu införs elitlicensen

I år är det dags för införande av elitlicens i hockeyettan. Men blir den verkligen den räddning som hockeyettan behöver?

Bloggen: Borlänges tränare om lagbygget

Det förväntade topplaget Borlänges tränare, Dennis Hall, gör sin första säsong som tränare för ett a-lag. I en intervju berättar han nu om sina tankar kring laget och motståndet.

Bloggen: De bästa nyförvärven i västra ettan

En redogörelse över de bästa nyförvärven i västra hockeyettan.

Visa äldre artiklar

Skills competition

Söndagen den 6/8 kickar Bois säsong igång med en rivstart. Då arrangerar nämligen Oxarna skills competiton!

Bois spelare gör då upp i sex olika grenar om vem som är snabbast, skjuter hårdast, är pricksäkrast med mera. Men det blir också en hel del andra roliga saker: Presentation av nyförvärv, intervjuer, grattislotteri, godisregn och internmatch. Dessutom kan alla som vill prova på att åka med a-laget: se om de kan hitta rätt bakom Sandberg och Rosell, dribbla av Hernod och Thörnqvist eller lägga en macka till Engqvistarna. Naturligtvis blir det också autografskrivning. Detta vill ni inte missa! Med anledning av att hockeyn firar 70 år bjuder dessutom Bois de första 70 som kommer på en gåva! Dessutom blir det gratis fika till alla!

alt text

Publicerad av Krister Holm