Aktuellt i klubben

Blogg: Tio ungtuppar som värvats flygfärdiga

Det är ett stort steg att ta från juniorspel till seniorspel och alla lyckas inte, men här kommer min lista på 10 nyförvärvade förstaårsseniorer jag tror lyckas.

Blogg: Enköpings tränare om lagbygget

Trots rätt höga förväntningar på sig blev förra säsongen inget vidare för Enköping. Nu siktar man på att göra bättre ifrån sig trots flera tunga spelartapp under nye tränaren Robert Kimbys ledning.

Blogg: Nu införs elitlicensen

I år är det dags för införande av elitlicens i hockeyettan. Men blir den verkligen den räddning som hockeyettan behöver?

Bloggen: Borlänges tränare om lagbygget

Det förväntade topplaget Borlänges tränare, Dennis Hall, gör sin första säsong som tränare för ett a-lag. I en intervju berättar han nu om sina tankar kring laget och motståndet.

Bloggen: De bästa nyförvärven i västra ettan

En redogörelse över de bästa nyförvärven i västra hockeyettan.

Visa äldre artiklar

Medlem 2017/18?

Vill du bli medlem i Oxarna Säsongen 2017/18?

Oxarna är Bois officiella supporterklubb. Som medlem i Oxarna så får du inte bara rabatt på bussresor utan också exklusiva inblickar i Bois lagbygge och Oxarnas verksamhet. Dessutom får du rabatt i shopen samt erbjudanden från våra samarbetspartners. Detta samtidigt som du ger Oxarna möjlighet att höja stämningen på såväl hemma- som bortaplan.

Du får:

• En fribiljett som gäller för säsongen 2017/2018 (ej playoff och eventuell kvalserie)

• 10 procent rabatt vid ett köptillfälle i Mariestad Bois supportershop

• Möjlighet att få köpa en Mariestad Bois halsduk för 120 kr (ordinarie pris 150) som ett välkomsterbjudande (endast under träningsmatcherna)

• 50 kronor av medlemsavgiften är öronmärkta och går direkt till Mariestad Bois verksamhet

• Utskick via mail under säsongen där vi visar vad vi gör, vad som är på gång framöver, samt erbjudanden från våra samarbetspartners

För allt detta får du betala en avgift på endast 150 kronor. Om ni är flera i familjen har vi ett familjeerbjudande, och då är kostnaden 300 kronor för alla i familjen (då får ni två stycken fribiljetter).

Betalning kan ske via

Swich: 123-5206990 Bankgiro: 436-3057

Vi behöver för och efternamn på alla som söker medlemskap, samt mailadress och fullständig adress till er, så skicka era uppgifter till oss på gustaf@partytalt.net så får ni ett medlemskort på posten.

Vi ses i hallen

/Oxarna

Publicerad av Gustaf Bobeck