Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Ordförande avgår

Ordförande avgår!

Jag, Henrik Andersson har valt att ställa min plats som ordförande i supporterklubben Oxarna till förfogande med omedelbar verkan. Detta med anledning av att jag ej kan stå bakom allt som händer och sker just nu och som Oxarna ändå är tvugna att representera.

Jag har ganska ofta den senaste tiden ställt mig frågan vad supporterskap mot sin egen klubb egentligen är och bevisligen så har jag inte samma uppfattning som många andra. Jag har tröttnat på mångt och mycket samt tappat intresset då jag anser att supporterklubben Oxarna inte för tillfället är kapabel till att ta större avstånd än vad vi hitills lyckats med.

Det jag till största delen syftar på är gästboken på oxarna.se. Att alla inte tycker som jag är fullt förståerligt och att allt som skrivs inte är olagligt att skriva förstår jag också. Jag kan dock inte stå bakom det som jag är tvungen att göra som representant för supporterklubben. Vi är trots allt ansvariga utgivare av gästboken och accepterar således det som skrivs så länge vi låter allt publiceras. Vi lever ju lyckligt i ett land där vi har yttrandefrihet och åsiktsfrihet vilket jag accepterar, men återigen så står jag ej bakom det som Oxarna faktiskt acccepterar genom att ej agera.

Jag känner också att jag inte haft alla styrelsemedlemmar med mig på mina tankar, trots att jag delat med mig utav dom utan snarare tvärtom och känner då ett visst personligt misslyckande i mitt ledarskap och väljer således att hoppa av. Det finns även några fler anledningar som dock inte behöver läggas ut här, men som vi inom styrelsen har pratat igenom.

Jag har också känt att Oxarna har kört fast på den biten att vi inte klarar av att växa längre och känner även här att det är dags för en ny kraft att ta över. Någon som har drivet att "ta tag" i det igen.

Jag vill tacka för dessa cirka 10 åren i styrelsen och hoppas att föreningen kommer tillbaka starkare än någonsin. Möjligheter finns i mängder!

I övrigt kommer jag naturligtvis fortsätta att stötta BoIS hockey och gå på matcher både hemma och borta precis som innan. Kanske i en annan form än tidigare, det får framtiden utvisa. Kanske blir också hemmderbyt mot Skövde min sista match bakom trumman. Var dag för sig just nu.

Tack för allt och hoppas på en grym framtid både för Oxarna och Mariestad BoIS Hockey! En framtid där alla inom föreningarna står sammansvetsade och accepterar varandra för dom vi är!

Henrik Andersson

Publicerad av Henrik Andersson