Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Ordförande avgår

Ordförande avgår!

Jag, Henrik Andersson har valt att ställa min plats som ordförande i supporterklubben Oxarna till förfogande med omedelbar verkan. Detta med anledning av att jag ej kan stå bakom allt som händer och sker just nu och som Oxarna ändå är tvugna att representera.

Jag har ganska ofta den senaste tiden ställt mig frågan vad supporterskap mot sin egen klubb egentligen är och bevisligen så har jag inte samma uppfattning som många andra. Jag har tröttnat på mångt och mycket samt tappat intresset då jag anser att supporterklubben Oxarna inte för tillfället är kapabel till att ta större avstånd än vad vi hitills lyckats med.

Det jag till största delen syftar på är gästboken på oxarna.se. Att alla inte tycker som jag är fullt förståerligt och att allt som skrivs inte är olagligt att skriva förstår jag också. Jag kan dock inte stå bakom det som jag är tvungen att göra som representant för supporterklubben. Vi är trots allt ansvariga utgivare av gästboken och accepterar således det som skrivs så länge vi låter allt publiceras. Vi lever ju lyckligt i ett land där vi har yttrandefrihet och åsiktsfrihet vilket jag accepterar, men återigen så står jag ej bakom det som Oxarna faktiskt acccepterar genom att ej agera.

Jag känner också att jag inte haft alla styrelsemedlemmar med mig på mina tankar, trots att jag delat med mig utav dom utan snarare tvärtom och känner då ett visst personligt misslyckande i mitt ledarskap och väljer således att hoppa av. Det finns även några fler anledningar som dock inte behöver läggas ut här, men som vi inom styrelsen har pratat igenom.

Jag har också känt att Oxarna har kört fast på den biten att vi inte klarar av att växa längre och känner även här att det är dags för en ny kraft att ta över. Någon som har drivet att "ta tag" i det igen.

Jag vill tacka för dessa cirka 10 åren i styrelsen och hoppas att föreningen kommer tillbaka starkare än någonsin. Möjligheter finns i mängder!

I övrigt kommer jag naturligtvis fortsätta att stötta BoIS hockey och gå på matcher både hemma och borta precis som innan. Kanske i en annan form än tidigare, det får framtiden utvisa. Kanske blir också hemmderbyt mot Skövde min sista match bakom trumman. Var dag för sig just nu.

Tack för allt och hoppas på en grym framtid både för Oxarna och Mariestad BoIS Hockey! En framtid där alla inom föreningarna står sammansvetsade och accepterar varandra för dom vi är!

Henrik Andersson

Publicerad av Henrik Andersson