Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Eldsjäl

Oxarna i samarbete med Reklambolaget presenterar här oktober månads Eldsjäl. En man som ”alltid” går med billotter i fickan, Göran Bohman.

Vad gör du för Bois?

Numera säljer jag billotter och 50/50 lotter. Förr var jag med och snickrade och sånt men nu tycker jag det är roligare att sälja lotter.

Hur länge har du hållit på med det?

Sonen började spela hockey -97 och sen började jag strax efter det så ca 19 år då.

Det känns som att du bär med dig billotter var man än ser dig?

Ja det gör jag. Sålde tex 9 lotter nere på Karlsholme i lördags men kunde nog ha sålt 40 till om jag haft med mig kändes det som. I år har jag sålt 139 st hittills. Snittet genom åren ligger på 125 st och rekordet var förra året då jag sålde 205 st.

Vi har ju varit inne på din son så det var väl pga att han började som du började hjälpa till i föreningen?

Ja så var det ju. Sonen slutade spela för ca 5 år sen. Han fick en skada i en J20 match så det blev ett abrupt slut.

Har du något roligt Boisminne att dela med dig av?

När vi byggde cafeterian -98. Det var kul. Jag la 100-tals timmar där. Vi var många som hjälpte till. Vi var några stycken som hade ansvaret en gång/vecka att ragga ihop folk som hjälpte till. Ibland var vi 2 stycken, ibland 11. Var även lagkvällar då föräldrar till ungdomslagen hjälpte till. Kommunen gick in med 300000 kr och bygget var beräknat att kosta betydligt mer men vi tiggde ihop en del material och raggade även sponsorer så vi klarade av att bygga det billigare.

Har du någon/några favoritspelare i Bois?

Andreas Appelgren och Peter Stenberg är två. I nuvarande trupp säger jag bröderna Engqvist. De började spela med min son när de var 6 (Filip) och 7 (Linus) år gamla.

Supporterklubben Oxarna tackar Göran för det arbete han lägger ner i Bois!!

Publicerad av Susanna Johansson