Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Gratis bussresa till Karlskrona!

-Vi vill visa uppskattning för alla som stödjer oss i vått och torrt, berättar Bois lagkapten Ronny Johansson. Det kommer att vara en antagligen väldigt avgörande match för om vi ska nå playoff, och då hade det varit skönt med åtminstone 50 Boisare bland alla drygt 3000 Karlskronasupportrar, förklarar han vidare.

Bois a-lag sponsrar alltså med bidrag från supporterklubben Oxarna en gratis buss till den viktiga matchen mot Karlskrona. Det är ett begränsat antal platser (48 st), först till kvarn gäller!

Info om resan:

Avresa: Från Katrinhallen söndagen den 5/2 kl 10.00. Vi stannar för mat på vägen.

Pris: Gratis!

Entrépriser i Karlskrona (ingår ej): Vuxna 100 kr Pensionär 70 kr Ungdom 60 kr

Övrigt: Kiosk med dricka, godis mm finns på bussen. Det kommer också att lottas ut signerade supporterprylar bland Oxarnamedlemmar.

Anmälan görs till: Krister Holm tel 073-5056131 eller i supporterkiosken under match. Vill man vara säker på plats bör man vara snabb att anmäla sig!

Anmälda just nu: 32 st

strong text

Publicerad av Krister Holm