Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Gratis bussresa till Karlskrona!

-Vi vill visa uppskattning för alla som stödjer oss i vått och torrt, berättar Bois lagkapten Ronny Johansson. Det kommer att vara en antagligen väldigt avgörande match för om vi ska nå playoff, och då hade det varit skönt med åtminstone 50 Boisare bland alla drygt 3000 Karlskronasupportrar, förklarar han vidare.

Bois a-lag sponsrar alltså med bidrag från supporterklubben Oxarna en gratis buss till den viktiga matchen mot Karlskrona. Det är ett begränsat antal platser (48 st), först till kvarn gäller!

Info om resan:

Avresa: Från Katrinhallen söndagen den 5/2 kl 10.00. Vi stannar för mat på vägen.

Pris: Gratis!

Entrépriser i Karlskrona (ingår ej): Vuxna 100 kr Pensionär 70 kr Ungdom 60 kr

Övrigt: Kiosk med dricka, godis mm finns på bussen. Det kommer också att lottas ut signerade supporterprylar bland Oxarnamedlemmar.

Anmälan görs till: Krister Holm tel 073-5056131 eller i supporterkiosken under match. Vill man vara säker på plats bör man vara snabb att anmäla sig!

Anmälda just nu: 32 st

strong text

Publicerad av Krister Holm