Aktuellt i klubben

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Supporterresa till FORSHAGA

Ny bussresa på gång och vi åker till Forshaga. Mer info under fliken "Bussresa"

KH tippar västra ettan: Plats 2

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

KH tippar västra ettan: Plats 5

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

Visa äldre artiklar

Bussresa till derbypremiären

Destinationen är förorten Skövde som än en gång ska kuvas i en mycket viktig match. I en premiär i en jämn serie är det alltid viktigt med en seger och särskilt viktig är den naturligtvis när det är derby mot ärkerivalen. 6-1 skrevs segersiffrorna till förra gången, hur slutar det denna gång? Bussresan avgår från Katrinhallen onsdagen den 4/1 kl 18.00. Pris för resan: 30 kr för medlemmar i Oxarna, 50 kr för övriga. Minimiantal för att resan ska bli av: 30 st Blir resan inte av meddelas det här på hemsidan. Bindande anmälan till Krister Holm tel 073-5056131 eller mail med namn och tel nr till hkrister@msn.com.

ANMÄLDA Tolshagen 2 st Torbjörn Andersson 2 st Johan Lövgren Susanna Johansson Jennie Modigh Gunnar Holm Henrik Andersson Dan Jonsson 2 st (Göteborgsv) Jimmy Olofsson 2 st Erik Karlsson 4 st Göran Gustavsson 2 st Filip Karlsson 3 st

Totalt 22 st

Publicerad av Krister Holm