Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Bussresa till derbypremiären

Destinationen är förorten Skövde som än en gång ska kuvas i en mycket viktig match. I en premiär i en jämn serie är det alltid viktigt med en seger och särskilt viktig är den naturligtvis när det är derby mot ärkerivalen. 6-1 skrevs segersiffrorna till förra gången, hur slutar det denna gång? Bussresan avgår från Katrinhallen onsdagen den 4/1 kl 18.00. Pris för resan: 30 kr för medlemmar i Oxarna, 50 kr för övriga. Minimiantal för att resan ska bli av: 30 st Blir resan inte av meddelas det här på hemsidan. Bindande anmälan till Krister Holm tel 073-5056131 eller mail med namn och tel nr till hkrister@msn.com.

ANMÄLDA Tolshagen 2 st Torbjörn Andersson 2 st Johan Lövgren Susanna Johansson Jennie Modigh Gunnar Holm Henrik Andersson Dan Jonsson 2 st (Göteborgsv) Jimmy Olofsson 2 st Erik Karlsson 4 st Göran Gustavsson 2 st Filip Karlsson 3 st

Totalt 22 st

Publicerad av Krister Holm