Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Bussresa till derbypremiären

Destinationen är förorten Skövde som än en gång ska kuvas i en mycket viktig match. I en premiär i en jämn serie är det alltid viktigt med en seger och särskilt viktig är den naturligtvis när det är derby mot ärkerivalen. 6-1 skrevs segersiffrorna till förra gången, hur slutar det denna gång? Bussresan avgår från Katrinhallen onsdagen den 4/1 kl 18.00. Pris för resan: 30 kr för medlemmar i Oxarna, 50 kr för övriga. Minimiantal för att resan ska bli av: 30 st Blir resan inte av meddelas det här på hemsidan. Bindande anmälan till Krister Holm tel 073-5056131 eller mail med namn och tel nr till hkrister@msn.com.

ANMÄLDA Tolshagen 2 st Torbjörn Andersson 2 st Johan Lövgren Susanna Johansson Jennie Modigh Gunnar Holm Henrik Andersson Dan Jonsson 2 st (Göteborgsv) Jimmy Olofsson 2 st Erik Karlsson 4 st Göran Gustavsson 2 st Filip Karlsson 3 st

Totalt 22 st

Publicerad av Krister Holm