Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Bussresa till derbypremiären

Destinationen är förorten Skövde som än en gång ska kuvas i en mycket viktig match. I en premiär i en jämn serie är det alltid viktigt med en seger och särskilt viktig är den naturligtvis när det är derby mot ärkerivalen. 6-1 skrevs segersiffrorna till förra gången, hur slutar det denna gång? Bussresan avgår från Katrinhallen onsdagen den 4/1 kl 18.00. Pris för resan: 30 kr för medlemmar i Oxarna, 50 kr för övriga. Minimiantal för att resan ska bli av: 30 st Blir resan inte av meddelas det här på hemsidan. Bindande anmälan till Krister Holm tel 073-5056131 eller mail med namn och tel nr till hkrister@msn.com.

ANMÄLDA Tolshagen 2 st Torbjörn Andersson 2 st Johan Lövgren Susanna Johansson Jennie Modigh Gunnar Holm Henrik Andersson Dan Jonsson 2 st (Göteborgsv) Jimmy Olofsson 2 st Erik Karlsson 4 st Göran Gustavsson 2 st Filip Karlsson 3 st

Totalt 22 st

Publicerad av Krister Holm