Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Hallen bygger till!

Mariestad BoIS Hockey har länge sökt efter lösningar för fler omklädningsrum och nu är det klart! Två nya omklädningsrum byggs i anslutning till JTM-hallen, men också med ingång till A-hallen! Detta efter att kommunen gått in med 800 000 som BoIS själva väljer hur de ska fördelas, dock är kravet att det ska gå till hallbygget!

I anslutning till denna byggnaden så kommer också en ny handikapptoalett att byggas, denna kommer att ligga i perfekt läge till handikappläktaren som är på kortsidan mot hamburgerkiosken!

Soffan över shopen ska också utvecklas, väggar ska upp, nytt staket sen ska vi lotta ut platserna på medlemslotteriet som Oxarna har för sina medlemmar! Eventuellt kommer det också hända en del med shopen, både när det gäller artiklar och "miljön" där inne!

Mycket är också på gång vid entrén där vi nu fått upp TV, reklam, skyltfönstermöjligheter med mera, men än är vi inte klara! Det kan bli riktigt bra det här! Tanken är att du ska kunna gå på hockey och kunna göra något mer än bara kolla på hockey!

Kan också passa på att nämna att Oxarna får beröm av både styrelse och många utav de ideellt arrangerande inom BoIS. Dels för verksamheten i sig, dels för sponsringen, men också för våran nya hemsida! Var på ett julbord med ca 50 ideellt arbetande där 5 stycken äldre herrar tar upp samtalsämnet Oxarnas hemsida som blivit så mycket bättre och syftet ligger då på gästboken! "nu kan man lätt följa inläggen" "nu är man av med skiten" "det är trevligt att bara läsa" Är bara några av de citat man kan nämna!

Kan också berätta att det var "strippstraffar" på BoIS hockeys träning idag! Satte du straffen fick du gå duscha om du ville, missade du var du tvungen att ta av ett plagg och prova lyckan igen och igen tills du satt straffen! Plaggen ska också samlas in av förloraren och plaggen låg väl inte i en prydlig hög precis! Förloraren var, tro det eller ej... Johan Persson

"Aldrig hänt" var enda kommentaren!

Publicerad av Henrik Andersson