Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Två spelare förlänger!

I Periodpausen klev Mariestad BoIS Hockeys ordförande Johan Abrahamsson ut på isen, inte för att visa på kvaliteér på skridskor utan för att släppa två namn som signat redan nu för nästa säsong! Supportrarna kunde inte hoppats på mycket bättre än det de fick i "julklapp" av BoIS! Spelaren som ifjol snittade 1,3 poäng per match i Enköping har i år snittat 1,6 poäng per match! Ni vet namnet! Precis, Eddie Davidsson! KLAR FÖR SÄSONGEN 12/13!

Hade han gjort alla dessa poängen utan vapendragaren som ifjol lyckades snitta 1 pinne per match, men gjorde dock bara 21 matcher och året innan snittade han 1,3! I år har han hittills lyckats med näst intill 1,3 igen! You know who! Rätt igen! Jonas Pontusson KLAR FÖR SÄSONGEN 12/13

Jonas som aldrig tidigare signat såhär tidigt är tycker det känns skönt att ha det klart såpass tidigt ändå! Pontusson säger också på "pressen" efter: -Vi trivs väldigt bra i laget, det är ett bra gäng och en bra klubb. Vi får mycket förtroende och det är dessutom nära hem så det var ett enkelt val, förklarar de den tidiga underskriften.

Får hoppas det kan ge ännu mer boost för både klubben, laget och spelarna individuellt! Nu vet dom ju vad dom gör de närmsta 2 (ca) åren!

TIllsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Henrik Andersson