Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Två spelare förlänger!

I Periodpausen klev Mariestad BoIS Hockeys ordförande Johan Abrahamsson ut på isen, inte för att visa på kvaliteér på skridskor utan för att släppa två namn som signat redan nu för nästa säsong! Supportrarna kunde inte hoppats på mycket bättre än det de fick i "julklapp" av BoIS! Spelaren som ifjol snittade 1,3 poäng per match i Enköping har i år snittat 1,6 poäng per match! Ni vet namnet! Precis, Eddie Davidsson! KLAR FÖR SÄSONGEN 12/13!

Hade han gjort alla dessa poängen utan vapendragaren som ifjol lyckades snitta 1 pinne per match, men gjorde dock bara 21 matcher och året innan snittade han 1,3! I år har han hittills lyckats med näst intill 1,3 igen! You know who! Rätt igen! Jonas Pontusson KLAR FÖR SÄSONGEN 12/13

Jonas som aldrig tidigare signat såhär tidigt är tycker det känns skönt att ha det klart såpass tidigt ändå! Pontusson säger också på "pressen" efter: -Vi trivs väldigt bra i laget, det är ett bra gäng och en bra klubb. Vi får mycket förtroende och det är dessutom nära hem så det var ett enkelt val, förklarar de den tidiga underskriften.

Får hoppas det kan ge ännu mer boost för både klubben, laget och spelarna individuellt! Nu vet dom ju vad dom gör de närmsta 2 (ca) åren!

TIllsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Henrik Andersson