Aktuellt i klubben

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Supporterresa till FORSHAGA

Ny bussresa på gång och vi åker till Forshaga. Mer info under fliken "Bussresa"

KH tippar västra ettan: Plats 2

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

KH tippar västra ettan: Plats 5

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

Visa äldre artiklar

Två spelare förlänger!

I Periodpausen klev Mariestad BoIS Hockeys ordförande Johan Abrahamsson ut på isen, inte för att visa på kvaliteér på skridskor utan för att släppa två namn som signat redan nu för nästa säsong! Supportrarna kunde inte hoppats på mycket bättre än det de fick i "julklapp" av BoIS! Spelaren som ifjol snittade 1,3 poäng per match i Enköping har i år snittat 1,6 poäng per match! Ni vet namnet! Precis, Eddie Davidsson! KLAR FÖR SÄSONGEN 12/13!

Hade han gjort alla dessa poängen utan vapendragaren som ifjol lyckades snitta 1 pinne per match, men gjorde dock bara 21 matcher och året innan snittade han 1,3! I år har han hittills lyckats med näst intill 1,3 igen! You know who! Rätt igen! Jonas Pontusson KLAR FÖR SÄSONGEN 12/13

Jonas som aldrig tidigare signat såhär tidigt är tycker det känns skönt att ha det klart såpass tidigt ändå! Pontusson säger också på "pressen" efter: -Vi trivs väldigt bra i laget, det är ett bra gäng och en bra klubb. Vi får mycket förtroende och det är dessutom nära hem så det var ett enkelt val, förklarar de den tidiga underskriften.

Får hoppas det kan ge ännu mer boost för både klubben, laget och spelarna individuellt! Nu vet dom ju vad dom gör de närmsta 2 (ca) åren!

TIllsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Henrik Andersson