Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Intervju med oktobers Eldsjäl

Supporterklubben Oxarna i samarbete med Reklambolaget utser varje månad en Eldsjäl i Bois

Oktober månads Eldsjäl är en man som i många år på olika sätt har jobbat inom Bois Hockey. Vid sidan av sitt heltidsjobb lägger han ner många timmar i veckan i Bois. Oktober månads Eldsjäl är Christian Kvist.

Jag har tagit ett snack med honom.

Hur kommer det sig att du började jobba åt Bois?

Jag har spelat hockey sedan jag var liten men fick pga en olycka sluta spela. Följde med min åldersgrupp in i juniorlaget där jag blev materialförvaltare. Sedan har det rullat på.

Hur länge har du hållit på och vad har du gjort?

Har hållit på sedan 2001, först som materialare för juniorerna. När sen IQ frågade om jag ville komma upp i a-laget så hoppade jag givetvis på det. Detta var säsongen 2004-2005. Där var jag med till 2011. Sedan hamnade Bois i ett läge då de skulle spara lite och jag tog ett steg tillbaks.

Då hörde Johan Gotthardsson, eventansvarig, av sig och undrade om jag ville vara med i mediagruppen. Bois skulle då satsa på att utveckla just detta område. Där har vi jobbat med allt kring matcherna såsom ljud, ljus och bild. Även Fanzcorner.

Förra säsongen fick jag förfrågan om jag var intresserad av en ny utmaning. Tillsammans med Jonny Odhner och Christer Dalvik startade vi en ny marknadsgrupp. Där har vi gjort ett jättejobb. Det har verkligen varit en utmaning. Vi har bla skapat fram Bois nya VIP-lounge som vi hoppas ska bli en succé.

Du jobbar väl heltid? Hur hinner du med att lägga så mycket tid på Bois?

Jajamen jag har hela tiden haft ett heltidsjobb. Allt går om man vill. Dygnet har alltid 24 timmar även om jag ibland hoppats på att det haft 36. Man måste planera sin tid, gå upp och vara på dygnets alla timmar. Saker man tycker om att göra är inga problem att få tid till.

Har du något Boisminne du vill dela med dig av?

Det finns så många olika minnen. Alla olika positioner har haft sina minnen. Som materialare i a-laget säsongen vi gick upp i allsvenskan. Självklart den allsvenska säsongen så länge den varade för mig. Stenbergs historier på bussen. Ja finns hur många som helst.

Favoritspelare i Bois?

Ja en bra fråga. Favoritspelare för mig har ofta satt sina spår hur den varit vid sidan av isen, i omklädningsrummet etc. Jag måste nog säga Skaraborgs Stolthet Robert Medin

Hemsidan tackar för samtalet med Christian och för den tid och det engagemang han lägger ner i Bois!!

Publicerad av Susanna Johansson