Aktuellt i klubben

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Supporterresa till FORSHAGA

Ny bussresa på gång och vi åker till Forshaga. Mer info under fliken "Bussresa"

KH tippar västra ettan: Plats 2

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

KH tippar västra ettan: Plats 5

Jag kommer under tiden fram till seriestart att försöka mig på den svåra uppgiften att sia hur den västra ettan kommer att sluta. Håller ni med?

Visa äldre artiklar

Guldfemman igång!

Nu är det dags! Årets upplaga av Guldfemman är så gott som färdig, det enda som saknas är bilder på spelarna. Det kommer dock inom kort. Priser till ett totalt värde av över 8000 kronor i år. Detta för att återupprepa förra årets succé.

In och köp en guldfemma redan idag och du är med i utlottningen utav ett tredagarspass till cupen som är i helgen och äger rum i Katrinhallen. Dragning sker nu på Onsdag klockan 21.30! Blir det en bra start så kommer vi dessutom slänga in fler priser som vi lottar ut bland de första som tecknar sig.

Förra årets slog vi rekord i antal sålda guldfemmor i Guldfemmans historia, det ska vi slå även i år. Visa att det är BoIS som har dom mest hängivna, de mest intresserade och de mest stöttande supportrarna.

Glöm inte att även om du tecknar och gör ditt lag idag så har du fria byten fram till första matchen. Din trupp låses alltså inte förens fjärde seriematchen borta mot Surahammar då tävlingen börjar. Du har alltså bara allt att vinna genom att teckna dig redan idag!

Klicka här för att köpa din guldfemma direkt.

Publicerad av Henrik Andersson