Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Guldfemman igång!

Nu är det dags! Årets upplaga av Guldfemman är så gott som färdig, det enda som saknas är bilder på spelarna. Det kommer dock inom kort. Priser till ett totalt värde av över 8000 kronor i år. Detta för att återupprepa förra årets succé.

In och köp en guldfemma redan idag och du är med i utlottningen utav ett tredagarspass till cupen som är i helgen och äger rum i Katrinhallen. Dragning sker nu på Onsdag klockan 21.30! Blir det en bra start så kommer vi dessutom slänga in fler priser som vi lottar ut bland de första som tecknar sig.

Förra årets slog vi rekord i antal sålda guldfemmor i Guldfemmans historia, det ska vi slå även i år. Visa att det är BoIS som har dom mest hängivna, de mest intresserade och de mest stöttande supportrarna.

Glöm inte att även om du tecknar och gör ditt lag idag så har du fria byten fram till första matchen. Din trupp låses alltså inte förens fjärde seriematchen borta mot Surahammar då tävlingen börjar. Du har alltså bara allt att vinna genom att teckna dig redan idag!

Klicka här för att köpa din guldfemma direkt.

Publicerad av Henrik Andersson