Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Guldfemman igång!

Nu är det dags! Årets upplaga av Guldfemman är så gott som färdig, det enda som saknas är bilder på spelarna. Det kommer dock inom kort. Priser till ett totalt värde av över 8000 kronor i år. Detta för att återupprepa förra årets succé.

In och köp en guldfemma redan idag och du är med i utlottningen utav ett tredagarspass till cupen som är i helgen och äger rum i Katrinhallen. Dragning sker nu på Onsdag klockan 21.30! Blir det en bra start så kommer vi dessutom slänga in fler priser som vi lottar ut bland de första som tecknar sig.

Förra årets slog vi rekord i antal sålda guldfemmor i Guldfemmans historia, det ska vi slå även i år. Visa att det är BoIS som har dom mest hängivna, de mest intresserade och de mest stöttande supportrarna.

Glöm inte att även om du tecknar och gör ditt lag idag så har du fria byten fram till första matchen. Din trupp låses alltså inte förens fjärde seriematchen borta mot Surahammar då tävlingen börjar. Du har alltså bara allt att vinna genom att teckna dig redan idag!

Klicka här för att köpa din guldfemma direkt.

Publicerad av Henrik Andersson