Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Sista för säsongen!

Då BoIS haft sitt sista medlemsmöte och det har visat sig att det gått väldigt bra så fick vi in önskemål från privatpersoner om att försöka få in några kronor till! Oxarna samlade med hjälp av er alla in 20 000 som överräcktes på medlemsmötet.

Vi gör ett sista ryck och försöker få in någon extra krona. Så nu när du nu betalar räkningarna vid månadsskiftet, passa då på att göra som flera på bussresan senast gjorde, sponsra med det du är beredd att göra, en tia, en 20 en hundralapp, inget är för litet inget är för stort, men allt gör skillnad!

Sätt in på BG 436-3057

Nu visar vi att vi är dom bästa supportrarna i Skaraborg.

Tack på förhand

Oxarna!

Publicerad av Henrik Andersson