Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Ännu mer nyheter!

De nya halsdukarna och mössan har gått bättre än förväntat så ska du komma över några innan jul så börjar det bli dags att packa på sig ett par stycken snart! Kan också meddela att det inom kort kommer nya artiklar till shopen! På Onsdag är förmodligen musmattorna ute till försäljning och vecka 50 ska förmodligen två nya T-shirtar samt glas i form av "ölglas" finnas inne! Detta om leveransen går felfritt!

De nya halsdukarna kostar fortfarande 100 kronor styck, men det är inte bestämt hur länge vi kör det otroligt generösa erbjudande!

Finns också lite varor kvar utav de varorna vi rear ut! Passa på innan jul!

Publicerad av Henrik Andersson