Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Nyheter i Shopen!

Då vi de senaste matcherna har "megareat" för att förnya sortimentet och utveckla shopen till nästa säsong så har det tagit rejält på lagret och helt tomt innan jul kan vi ju inte ha det! Därför har det nu kommit två nya halsdukar och en ny mössa! Fruktansvärt billigt, man kan inte begära mer och jag kan säga redan nu att jag ska önska mig mjuka paket i julklapp! alt text

Mössan kostar enbart 100 kronor och halsduken också den 100 kronor! Varför inte passa på att köpa en av varje? 170 kronor i paketpris!

alt text

Den breda halsduken kostar 95 kronor och går naturligtvis kombinera med en av de övriga två produkterna till ett pris av 165 kronor!

Den övre halsduken är längre och smalare än vanligt för att du snyggt ska kunna vika den dubbelt, dra genom sig själv och ha runt halsen, passar perfekt både i klacken och till pappas vinterrock! Den undre halsduken är av "vanlig" storlek och passar perfekt var som helst, varför inte på väggen? Fjolårets halsdukar och mössor kommer att fortsätta att reas till bra priser och eventuellt kommer det också att dyka upp fler produkter!

Shopen är öppen på matchdagar och bor ni långt ifrån Mariestad och inte har tillgång till att besöka oss så kontaktar ni oss via BoIS kansli eller på 0708-210 306 så ska vi naturligtvis ordna det!

Heja BoIS!

Publicerad av Henrik Andersson