Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Nyheter i Shopen!

Då vi de senaste matcherna har "megareat" för att förnya sortimentet och utveckla shopen till nästa säsong så har det tagit rejält på lagret och helt tomt innan jul kan vi ju inte ha det! Därför har det nu kommit två nya halsdukar och en ny mössa! Fruktansvärt billigt, man kan inte begära mer och jag kan säga redan nu att jag ska önska mig mjuka paket i julklapp! alt text

Mössan kostar enbart 100 kronor och halsduken också den 100 kronor! Varför inte passa på att köpa en av varje? 170 kronor i paketpris!

alt text

Den breda halsduken kostar 95 kronor och går naturligtvis kombinera med en av de övriga två produkterna till ett pris av 165 kronor!

Den övre halsduken är längre och smalare än vanligt för att du snyggt ska kunna vika den dubbelt, dra genom sig själv och ha runt halsen, passar perfekt både i klacken och till pappas vinterrock! Den undre halsduken är av "vanlig" storlek och passar perfekt var som helst, varför inte på väggen? Fjolårets halsdukar och mössor kommer att fortsätta att reas till bra priser och eventuellt kommer det också att dyka upp fler produkter!

Shopen är öppen på matchdagar och bor ni långt ifrån Mariestad och inte har tillgång till att besöka oss så kontaktar ni oss via BoIS kansli eller på 0708-210 306 så ska vi naturligtvis ordna det!

Heja BoIS!

Publicerad av Henrik Andersson