Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Nyheter i Shopen!

Då vi de senaste matcherna har "megareat" för att förnya sortimentet och utveckla shopen till nästa säsong så har det tagit rejält på lagret och helt tomt innan jul kan vi ju inte ha det! Därför har det nu kommit två nya halsdukar och en ny mössa! Fruktansvärt billigt, man kan inte begära mer och jag kan säga redan nu att jag ska önska mig mjuka paket i julklapp! alt text

Mössan kostar enbart 100 kronor och halsduken också den 100 kronor! Varför inte passa på att köpa en av varje? 170 kronor i paketpris!

alt text

Den breda halsduken kostar 95 kronor och går naturligtvis kombinera med en av de övriga två produkterna till ett pris av 165 kronor!

Den övre halsduken är längre och smalare än vanligt för att du snyggt ska kunna vika den dubbelt, dra genom sig själv och ha runt halsen, passar perfekt både i klacken och till pappas vinterrock! Den undre halsduken är av "vanlig" storlek och passar perfekt var som helst, varför inte på väggen? Fjolårets halsdukar och mössor kommer att fortsätta att reas till bra priser och eventuellt kommer det också att dyka upp fler produkter!

Shopen är öppen på matchdagar och bor ni långt ifrån Mariestad och inte har tillgång till att besöka oss så kontaktar ni oss via BoIS kansli eller på 0708-210 306 så ska vi naturligtvis ordna det!

Heja BoIS!

Publicerad av Henrik Andersson