Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

DERBYDAGS!!!!

Efter att beslutat att inte skicka någon resa till Skövde så kom en sponsor idag 1 timme innan matchen och tyckte att vi skulle skicka en buss ändå, det är ju trots allt derby! Han sa att dom vill vara med och sponsra resan och vad har vi då för val? Oxarna tillsammans med Haggårdens Entreprenad i Mariestad skickar iväg en buss där platserna är gratis, så först till kvarn!

Avresa från ishallen Onsdagen den 2 November klockan 18.00 sen kommer bussen också att stanna på bussfickan i Karleby utmed Skövdevägen, men vi vill då att ni säger det till oss innan så vi vet vilka vi ska ta med från ishallen!

Glöm inte att resan är GRATIS!

Häng med du också och visa vilka som är Skaraborgs Stolthet!

Anmälda: Tomas Eriksson Tommy Wiktorin Rebecca Söderberg Roger Höglund Jörgen Ahl Viktor Johansson 4 Jennie Modig Patrik Blomgren 3 Martin Olsson Markus Gustavsson Ola Tolshagen 2 Henrik Andersson Lars Persson 2 Tomas Wikstrand Arne Olsson Elin Karlsson 2 Andreas Edvinsson 2 Michaela Roth Patrik Forsell 2 Maria André Ronnie Larsson Gunnar Holm Torbjörn Andersson Johan Löwgren Göran Erlandsson Magnus Persson Peter Rutgersson Tord Robert 2 Sebastian 4 Jimmy 2

45 stycken!

För att anmäla er ring Henrik Andersson på tel 070-8210306.

Publicerad av Henrik Andersson