Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Guldfemman!

Vi ska börja med att presentera fyra nya spelare som är tillgängliga i Guldfemman! Välkomna säger vi tillföljande:

Klas Tegnemyr, marcus Ejdergård, Oscar Olsson samt Alexander Liljedahl. Allihop förutom Klas som är född 1995 är födda 1996. Dessa spelare kan ni nu alltså välja in i eran Guldfemma som inte är slut förens efter Allettan/Fortsättningsserien. Så passa på att uppdatera era lag redan idag!

För er som är intresserade utav statistik så kommer här några tips och råd för Guldfemman!

Leder Guldfemman gör Marcus Green på 118 poäng tätt följd utav Ollikainen på 114.

På topp 11 så är 9 spelare backar eller målvakter (intressant), de enda forwardsen som slår sig in på topp 11 är Erik Olsson på 105 poäng samt Tony Söderman på 95 poäng. Ingen utav de två har dock spelat alla matcher!

Toppen i snittpoäng per match är:

Olli och Filip A på 10 p, Tony, Erik Olsson och Green på 9 p samt Bertov på 8!

Pontusson, Engqvist och Lucas som ALLA tre är topp 5 i våran interna poängliga ligger inte ens topp 15 i Guldfemman, detta då de har tagit alldeles för många utvisningar. Pontusson har tagit 54 minuter och där ingår en femma, en tia och en tjugominutare, Engqvist har tagit 36 minuter och där går enbart 10 minuter bort i övrigt är det tvåor alltihop, flest i serien faktiskt före Lucas Larsson som tagit 34 minuter varav en tia resten tvåor!

Glöm nu för all del inte att uppdatera era guldfemmor!

KÄMPA!

Publicerad av Henrik Andersson