Aktuellt i klubben

Oxarnas årsmöte

Söndagen den 24/3 är det dags för Oxarnas årsmöte.

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Medlemslotteriet 2018

Läs vidare för att se ifall ni har vunnit Oxarnas medlemslotteri 2018. Vi tackar för att ni vill vara medlemmar och stödja vår förening och detta är ett av våra sätt att ge någonting tillbaka.

Spelaromdömen efter halva serien, del 2

Hur har forwards skött sig så här långt? Detta skriver jag om i del 2 om min spelargenomgång efter halva grundserien.

Spelaromdömen efter halva serien, del 1

Jag summerar spelarna instatser så här långt och kollar också spåkulan hur det kommer se ut framöver.

Visa äldre artiklar

Första krafttaget: GULDFEMMAN!

Vi spelar Guldfemman 2014-15! Säsongen 2014-15 kommer vi att vara med i något som heter Guldfemman. Du väljer ut dina fem favoritspelare i seniorlaget och följer deras prestationer under säsongen. Tävlingen ger pengar till föreningen, men hjälper också till att bygga intresse och engagemang runt laget.

Spelarna i A-laget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida och hos Guldfemman. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en upplevelseresa, värd 3 000 kr. Årskort, presentkort på ICA Oxen, presentkort i shopen är bland annat det man kan vinna.

Detta är ett steg i den kraftsamling vi gör för att få BoIS på rätt köl när det gäller ekonomin. Vi har höga målsättningar när det gäller försäljning och hoppas att just DU väljer att vara med och tävlar.

Gå in och köp ditt lag redan idag genom att klicka här.

Statistiken från swehockey är den statistiken som kommer att gälla i poängfördelningen. Du får alltså mer poäng om en spelarem i ditt lag gör mål eller assist eller om en målvakt håller nollan till exempel och får färre poäng en spelare i ditt lag får utvisningar. Allt räknas!

Hoppas du är med och trycker upp intresset för BoIS och hjälper oss att dra in de pengar som behövs.

Detta är bara början!

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Henrik Andersson