Aktuellt i klubben

GRUMSRESA

Nu sponsrar Oxarna en resa till Grums kraftigt, för nu ska Värmland invaderas!

Vimmerbyresa

Oxarna arrangerar bussresa till Vimmerby Lördagen den 19 januari. Mer information här ovan till höger...

Pantamera

Oxarna har tillsammans med Pantamera ett samarbete som innebär att alla burkar som samlas in ger pant. Ge oss även alla era "tyska" burkar så hjälper ni oss att hjälpa Mariestad Bois.

Bussresa till Kristianstad INSTÄLLD

En rekordspännande alletta drar igång och Bois har sin första bortamatch mot Kristianstad. Fredag och många är lediga, kan det bli bättre?

KH tippar lag till allettan

Många tror att det redan är klart, Köping och Arboga tar de två sista platserna till allettan. Men är det så givet?

Visa äldre artiklar

Första krafttaget: GULDFEMMAN!

Vi spelar Guldfemman 2014-15! Säsongen 2014-15 kommer vi att vara med i något som heter Guldfemman. Du väljer ut dina fem favoritspelare i seniorlaget och följer deras prestationer under säsongen. Tävlingen ger pengar till föreningen, men hjälper också till att bygga intresse och engagemang runt laget.

Spelarna i A-laget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida och hos Guldfemman. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en upplevelseresa, värd 3 000 kr. Årskort, presentkort på ICA Oxen, presentkort i shopen är bland annat det man kan vinna.

Detta är ett steg i den kraftsamling vi gör för att få BoIS på rätt köl när det gäller ekonomin. Vi har höga målsättningar när det gäller försäljning och hoppas att just DU väljer att vara med och tävlar.

Gå in och köp ditt lag redan idag genom att klicka här.

Statistiken från swehockey är den statistiken som kommer att gälla i poängfördelningen. Du får alltså mer poäng om en spelarem i ditt lag gör mål eller assist eller om en målvakt håller nollan till exempel och får färre poäng en spelare i ditt lag får utvisningar. Allt räknas!

Hoppas du är med och trycker upp intresset för BoIS och hjälper oss att dra in de pengar som behövs.

Detta är bara början!

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Henrik Andersson