Aktuellt i klubben

Krönika Silly och lite tankar

Halva maj månad gånget och efter några veckors lugn så fylldes då den sista backplatsen med en fin pjäs. En kille som har lirat ett flertal kval och har varit kapten i ett mycket stabilt Borlänge.

Angående extra årsmöte

Då ishallen just nu är en byggarbetsplats så är ingången till kafeterian just nu på ishallens baksida mot fotbollsplanen.

Sillykollen säsongen 19/20

Så här ser lagbygget ut just nu för Bois del.

Hur kan lagbygget 19/20 se ut?

Lagbygget börjar ta form och det börjar bli intressant att spekulera i hur det kommer att se ut när det är klart. Här har jag försökt sammanställa hur det skulle kunna se ut.

Extra årsmöte

Söndagen den 28/4 kl 11 är det extra årsmöte. Varmt välkomna!

Visa äldre artiklar

Första krafttaget: GULDFEMMAN!

Vi spelar Guldfemman 2014-15! Säsongen 2014-15 kommer vi att vara med i något som heter Guldfemman. Du väljer ut dina fem favoritspelare i seniorlaget och följer deras prestationer under säsongen. Tävlingen ger pengar till föreningen, men hjälper också till att bygga intresse och engagemang runt laget.

Spelarna i A-laget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida och hos Guldfemman. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en upplevelseresa, värd 3 000 kr. Årskort, presentkort på ICA Oxen, presentkort i shopen är bland annat det man kan vinna.

Detta är ett steg i den kraftsamling vi gör för att få BoIS på rätt köl när det gäller ekonomin. Vi har höga målsättningar när det gäller försäljning och hoppas att just DU väljer att vara med och tävlar.

Gå in och köp ditt lag redan idag genom att klicka här.

Statistiken från swehockey är den statistiken som kommer att gälla i poängfördelningen. Du får alltså mer poäng om en spelarem i ditt lag gör mål eller assist eller om en målvakt håller nollan till exempel och får färre poäng en spelare i ditt lag får utvisningar. Allt räknas!

Hoppas du är med och trycker upp intresset för BoIS och hjälper oss att dra in de pengar som behövs.

Detta är bara början!

Tillsammans är vi bäst i Skaraborg!

Publicerad av Henrik Andersson